Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Kerozin visszatért!

Kerozin - A Kerozin visszatért!

A Kerozin Mindhalálig Party! c. új maxi stúdiómunkálatai a napokban fejeződnek be, és hamarosan ismét akcióba lendül Axel és csapata. A nótára természetesen hamarosan egy új videoklip is készül melynek a forgatása októberben kezdődik.

A dal az elkövetkező idők legnagyobb party himnuszának ígérkezik. Axel a csapat dalszerzője és frontembere aki az elmúlt időszakban a csapat producerévé léptette elo magát, megreformálódott együttesével ezúttal végre élő hangszeres verzióban is elkészítette a felvételeket, de aki a régi megszokott Kerozin hangzást hiányolná az se csüggedjen hisz az új maxin a rock verzió mellett a régi megszólalást idézo club remix is elmaradhatatlan és mind emellett egy közel hat perces, pörgos Spy the Ghost mix is felkerül a kislemezre.

2004 tavasza óta folynak az új lemez munkálatai. Ez az ido szöveg- és dalírással majd csapatverbuválással telt. Az új anyag megjelenését ugyanis tavasszal élo lemezbemutató turné is követi és ennek a megszervezése rengeteg idot és energiát igényel. - mesélte Axel. Mindamellett hogy a srácok az utóbbi idoben az új anyagra koncentrálnak nyáron rengeteg helyen megfordultak és számtalan buliban megmozgatták a tombolni vágyókat.

Kerozin - A Kerozin visszatért!

A 2004-ben megjelent Bonnie & Clyde maxi volt az elso elohírnöke az új anyagnak. A dal mind itthon, mind a környezo országok magyar lakta területein is hatalmas közönségsikernek örvendett és a tömeg egy emberként énekelte a szöveget végig a bandával.

Ferenczi Attila

2005. 10. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 10. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 11. 12:53
Nagyon jó szerintem
Vendég 2005. 10. 11. 16:06
NAGYON KIRÁLY
Vendég 2005. 10. 15. 22:41
mikor lehet rendelni a cd-t?
Vendég 2005. 10. 16. 16:22
nagyon jók

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Kerozin visszatért! cikk képei
Kerozin - A Kerozin visszatért!Kerozin - A Kerozin visszatért!