Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos is segít

Ákos - Ákos is segít

Ákos is fellép az erdélyi árvízkárosultak megsegítésére szervezett koncerten. Mindeközben pedig egy új DVD kiadvánnyal készül, amely a tervek szerint november 11-én lát napvilágot. Ha minden igaz, erre a napra egy dedikálást is tervez újonnan megnyíló Andante Borpatikájába.

Október 28-án kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában az erdélyi árvízkárosult családok Karácsonyának támogatására irányuló segélykoncert, ahol többek között Ákos is fellép: a tervek szerint egy közel 30 perces koncerttel zárja az eseményt. Mindez jó hír lehet azok számára, akik még utoljára szeretnék látni, illetve azoknak is, akiknek még nem volt lehetőségük megtekinteni Az utolsó hangos dal koncertműsorát. Ha nem is egy teljes koncertet kapnak, de pár dal erejéig egy rövidebb betekintést kaphatnak az idei Ráadásturné repertoárjába.

Ákos - Ákos is segít

A segélykoncertet megelőzően, október 22-én tűzi műsorára a Magyar Televízió azt a közel 25 perces rövidfilmet, amit Ákos A Nagy Könyv című olvasásnépszerűsítő műsor számára készített George Orwell: 1984 című regényével kapcsolatosan. Ákos a kampányfilm készítésében számos feladatot vállat el. Ő alakítja a főszereplő Winston Smith-t, narrátor és egyben a forgatókönyv társzerzője volt, de a film zenéjét is ő szerezte. Az 1984 vetélytársa egyébiránt A gyűrűk ura lesz.

Mindemellett a rajongók számára is készül egy újdonsággal. November 11-én jelenik meg az idei Ráadásturné anyagára épülő tripla DVD-je, amelyen ezenkívül két korábbi koncertfelvétel is szerepel majd: a Budapest Sportcsarnokban adott 1995-ös Indiántánc koncert, valamint az 1998-as Ikon koncert . A DVD megjelenésének napján pedig a már szokásossá vált dedikálását tartja. Igaz, most erre egy rendhagyó helyszínen, a szintén aznap megnyíló Andante Borpatikájában kerül majd sor.

fkriszta

2005. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 13. 10:54
Ákos a király!!! Imádlaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!! Vik
Vendég 2005. 10. 13. 13:47
Szép gesztus. Ő már csak ilyen.
Vendég 2005. 10. 13. 20:18
Már várom az okt 28-ai koncertet!!!
Vendég 2005. 10. 14. 11:04
Király,hogy lesz ez a koncert!Örülök,mert most sem csalódtam Ákosban,így kéne mindenkinek hozzáállnia ehez a kérdéshez!Csak azt szeretném megtudni,mennyibe kerül a jegy,mert én is szeretnék ott lenni!Ha valaki tudja válaszoljon itt!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ákos is segít cikk képei
Ákos - Ákos is segítÁkos - Ákos is segít