Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nickelback az 1. helyen debütált

Nickelback - Nickelback az 1. helyen debütált

Történelmet írt a kanadai Nickelback csapata, hiszen karrierük kezdete óta ez az első alkalom, hogy lemezük a megjelenés hetében máris az 1. helyen debütál az amerikai eladási listákon.

A Nickelback már az első héten tarolt az eladási listákon. Új lemezük, az All the Right reasons azonnal az amerikai listák első helyét szerezte meg 325 ezer eladott példányszámmal közel egy hét leforgása alatt. Olyan erős konkurenseket maga mögé utasítva mint Franz Ferdinand vagy Fiona Apple új lemeze. Mindemellett, a Photograph az új Nickelback album beharangozó dala, pedig a 3. helyet birtokolja a Billboard 100-as rádiós játszási listákon, nem beszélve a digitális letöltésekről, ahol 2. legtöbbet onlájn vásárolt dalnak számít. A kanadai rockbanda történetének ez a legjobban sikerült debütálása, hiszen még az eddigi legeladottabb, többszörös platinalemezes státuszú Silver Side Up albumuk is anno csak a 2. helyig jutott el.

Nickelback - Nickelback az 1. helyen debütált

Chad Kroegerék utoljára 2003-ban jelentettek meg stúdiólemezt, a The Long Road címet viselő korongot, amit egy elég hosszúra sikeredett turné követett. Az eredeti terveik szerint a koncertezés után inkább pihenőt szerettek volna fújni, de hamarosan Chad stúdiójában találták magukat. Mindeközben pedig egy gyors tagcsere is lejátszódott, egy új dobos is érkezett a bandába, Daniel Adair személyében. A stáb viszont a régi maradt, ezúttal is Joey Moi producer segédletével rögzítették a lemezanyagot. A végeredmény, az All the Right Reasons egy hete került a lemezboltokba.

fkriszta

2005. 10. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 13. 23:45
király
Vendég 2005. 10. 20. 12:59
A Nickelback az isten
Vendég 2005. 11. 12. 19:12
nemtom, nem olvastam
Vendég 2005. 11. 24. 9:23
Nickelback frontemberének interjúját olvastam,miben azt állította hogy az élete nagy szerelmét úgy taláta, hogy koncert közben érezte hogy ott van a koncerten és bement a tömegbe hogy megtalálja.Aztán később kiderült,hogy az a lány a nagyanja fodrásza volt.Én részemről imádom ezeket a megérzéseket, mert én is így szoktam kommunikálni, ha valamit közölni akarok lélekben és én is megszoktam érezni a másikat.Például,ha egy zenész, vagy 1 színész-aki sztár-,vagy akinek a kisugárzása meggyőz,kifejezem neki -üzenek neki-, hogy:"jó vaqy".Nem tudja ki vagyok, csak erősítem,had érezze hogy mit éreznek iránta az emberek.Mert tudom,hogy a gondolatoknak van ereje.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Nickelback az 1. helyen debütált cikk képei
Nickelback - Nickelback az 1. helyen debütáltNickelback - Nickelback az 1. helyen debütált