Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Santana új albuma hamarosan a boltokban

Santana - Santana új albuma hamarosan a boltokban

Október végén kerül a boltok polcaira a régóta várt új Santana album, az "All That I Am", melyről az első európai kislemez, az Aerosmithből ismert Steven Tyler közreműködésével készült "Just Feel Better" már kellő lendülettel lépeget felfelé a rádiók játszási listáin.

A zenei ikon és gitárhős Carlos Santana idén ősszel újra reflektorfénybe került új, pontosan 38. albumának megjelenése kapcsán, mely az "All That I Am" címet viseli. A nagy reményeket keltő korong az Arista Recordsnál kiadott 3. Santana album, melyen többek között olyan művészvendégek bukkannak fel, mint Steven Tyler (Aerosmith), Michelle Branch & The Wreckers, Big Boi (Outkast), Mary J. Blige, Kirk Hammett (Metallica), Sean Paul, Los Lonely Boys, Joss Stone, will.i.am (Black Eyed Peas), Anthony Hamilton, Bo Bice és Robert Randolph. A gitárvarázslat életre keltésében Santana mellett co-producerként az Arista/J Records alapítója, a BMG elnöke, Clive Davis is részt vett, aki már több platina és Grammy-díjas albumot vitt sikerre.

Az új maxi

A "Just Feel Better" Santana erőteljes zeneiségét ötvözi az Aerosmith legendás hangjával, Steven Tylerrel. A dal bizonyára számos rockrajongót is szerez majd, hisz a két művész közös munkája egy igazán nagy találkozás! A '90-es évek Aerosmith-dalait idéző felvétel remekül kiegészül Santana fergeteges gitárjátékával - e remek kettő abszolút garancia a sikerre! Legújabb albumán a mexikói származású művész megpróbálta egyesíteni a rock, a soul, a pop és a jazz elemeit, melyet nem lehet másképp értékelni, csak úgy, hogy nagyszerűen sikerült. Az "All That I Am" megnyitja az utat a Santana által létrehozott, energikus afrobeattel fűszerezett világba. Mint a "Supernatural" és a "Shaman", az új lemez is közreműködő sztárok sorát vonultatja fel.

A lemez

Különböző stílusok keveréke az új album; Santana a soul csodálatos világába is elkalauzol bennünket Amerika legjobb soul énekese, Anthony Hamilton segítségével, aki több díjat is nyert már az Arista Recordsnál megjelent debütáló albumával 2003-ban. A "Twisted" igazi klasszikusnak számít. "Amikor Anthony énekel, minden szín megjelenik a hangjában, mégis nagyon tiszta marad." Az új anyag méltó folytatása a Carlos Santana és Clive Davis nevével fémjelzett művészi iránynak.

Három évtizeddel ezelőtt kezdődött az együttműködésük a Columbia Recordsnál. Santana 1998-ban az Aristahoz szegődött, ahol történelmet írt milliószámra eladott lemezeivel és számos Grammy-díj jelöléssel. Legutóbb a World Music Awardson kapott elismerést legendás, több évtizedes pályafutásáért (Legend Award).

Jónap Tamás

2005. 10. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 10. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2009. 04. 14. 11:34
http://www.online-flash-game.com/ flash games

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Santana új albuma hamarosan a boltokban cikk képei
Santana - Santana új albuma hamarosan a boltokban