Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Back II Black: itt az új album!

Back 2 Black - Back II Black: itt az új album!

Közel 3 év után hazánk legnépszerűbb funky csapata, a Back II Black zenekar újra vadonatúj stúdióalbummal jelentkezik. A stúdiómunkálatok 2004. novemberében kezdődtek azaz közel egy éven át folytatódtak, a végeredmény, a sorban negyedik stúdióalbumuk, a "Tevagyazakitalegjobban" címre keresztelt korong pedig október 14-én lát napvilágot.

A srácoknak nagyon jót tett a pihenő, hiszen Magyarországon eddig nem hallott színvonalon készítették el új albumukat. Bár igazi pihenőről nem beszélhetünk, hiszen az elmúlt három évben folyamatosan koncertezett a zenekar és számos új területen is kipróbálhatták magukat. Többek között frontemberük, Bebe több színházi előadásban szerepelt (Alul semmi c. musical, Egy csepp méz c. tragikomédia), számos reklámfilmhez adta hangját, sőt még egy animációs film, a Robotok főszereplőjét is ő szinkronizálta.

Back 2 Black - Back II Black: itt az új album!

A visszatérő új korongról, a "Tevagyazakitalegjobban" címet viselő kiadványról elsőként a címadó dal jelent meg kislemezen, mely fantasztikus sikert hozott újra a fiúknak. A Mahasz Editor's Choice országos lefedettségű rádiójátszási listáján az előkelő harmadik helyet szerezte meg dal, míg a VIVA sikerlistáján több alkalommal is megszerezte az első helyet. Az új album nem fog csalódást okozni a rajongóknak és az igényes zenét kedvelőknek sem, hiszen a csapat most is ugyanazt a vidám, pörgős, funky ritmusokra építkező slágeres popzenét játssza, mint eddig. Az album külön érdekessége (mely egyben a második kislemez is) a "Micsoda nő ez a férfi" című felvétel, melyben Bebe Oroszlán Szonjával énekel duettet. A latinos hangvételű felvétel a hamarosan mozikba kerülő "Egy szoknya egy nadrág" című film betétdala is egyben. A Hippolyt és a Meseautó alkotóinak hamarosan a mozikba kerülő, legújabb filmjében (mely az 1943-as, azonos című Latabár Kálmán film újraértelmezése) olyan magyar sztárokat láthatunk, mint Kern András, Bajor Imre, Rudolf Péter és Oroszlán Szonja. A kiadói értékelések szerint a lemez csillagos ötös osztályzatot kapott, ami remélhetőleg a nagyközönség véleményével is találkozni fog. Tehát, hogy egy Wild Cherry klasszikussal éljünk, "Play That Funky Music White Boy!".

Fotó: Bársony Bence

fkriszta

2005. 10. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 23. 15:53
Már az album is megvan 3 napja.... csak azt hallgatom. :-))) NAGYON TUTI!!!
Vendég 2005. 10. 26. 18:31
Szuper ez a lemez!:) Érdemes volt rá várni! Gratulálok a Back to Blacknek!
Vendég 2005. 10. 28. 12:46
vki küldje át azt a számukat amit a TV-ben is addnak
Vendég 2005. 10. 31. 21:57
Szerintem nagyon jó!!!! CSak így tovább fiúk!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Back II Black: itt az új album! cikk képei
Back 2 Black - Back II Black: itt az új album!Back 2 Black - Back II Black: itt az új album!