Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chumbawamba akusztikusan

Chumbawamba - Chumbawamba akusztikusan

A Chumbawamba új lemezzel jelentkezik. „A Singsong and a Scrap” című anyag ezúttal akusztikus album lett, mely mindemellett komoly politikai felhangot hordoz. A hazai rajongók örömére hamarosan hazánkban is fellépnek, 2005. november 17-én este 20 órától a Petőfi Csarnok színpadán adnak egy akusztikus koncertet.

A múlt évben megjelentetett „UN” címet viselő album után idén is egy új lemezzel rukkolt elő a Chumbawamba. Az album hasonlóan a korábbi lemezekhez komoly politikai felhangot hordoz, igaz ezúttal, a '”A Singsong and a scrap” című anyag egy jóval visszafogottabb hangzásvételű, akusztikus album lett.

Az új Chumbawamba lemezen most az egyszerűbb, letisztult hangzású dalok sorakoznak fel, melyek sample és egyéb gyakran használt elektronikus zenei effektek mellőzésével készültek el. Műfajilag nehéz elhelyezni, vagy bármiképp beskatulyázni az új lemezt, a ’A Singsong and a Scrap’ kiváló egyvelege a tradicionális angol zene, az akusztikus pop, a templomi kórus zenék elemeinek. A Chumbawamba rajongók számára biztosan nem okoz csalódást a korong, de aki az akusztikusabb, letisztultabb hangzásvételű lemezek iránt rajong is könnyen meg fogja szeretni ezt az anyagot.

Chumbawamba - Chumbawamba akusztikusan

Az album anyagát hamarosan élőben is meghallgathatjuk, hiszen 2005. november 17-én 20 órai kezdettel a Petőfi Csarnok színpadán lép fel a Chumbawamba.

2005. 10. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Chumbawamba akusztikusan cikk képei
Chumbawamba - Chumbawamba akusztikusanChumbawamba - Chumbawamba akusztikusan