Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Halloween Rock Night Veszprémben!

Moby Dick - Halloween Rock Night Veszprémben!

2005. október 30-án, a hosszú hétvége vasárnapján, a Királynék Városában lép fel - többek közt - a közelgő jubileumát is ünneplő Moby Dick. A veszprémi Halloween Rock Night idén kerül első alkalommal megrendezésre!

Ki hinné, de a Moby Dick jövőre 25. születésnapját ünnepeli, és visszatérésüket követően már két nagylemezzel rukkoltak elő, ami ismét a hazai metal élvonalába repítette őket. A hamarosan megjelenő "Moby Dick Tribute" lemez pedig egy újabb mérföldkő lesz a zenekar életében, hiszen ahogy a lemez címe is jelzi, ez a "tisztelgés" különböző előadók által eljátszott Moby Dick feldolgozásokat jelentenek, Magyarországon úttörő módon a rockzenei szférában. A klasszikus felállású négyes két alapítója szinte még gyerekként indította útjára a Moby Dick-et, tizenegynéhány évesen, és végül a 90-es években tettek szert az egész Kárpát-medencére kiterjedő népszerűségükre. Színpadi megjelenésük mindenhol minőséget, precíz, intenzív játékot garantál, amivel méltán váltak népszerűvé a rockzene szerelmeseinek körében. Több mint másfél évvel ezelőtt léptek fel utoljára Veszprémben, a teltházas Total Hard Tour főzenekaraként, és most újra eljönnek...

Moby Dick - Halloween Rock Night Veszprémben!

Az este további fellépői a Wisdom és a Mendoozer. A budapesti Wisdom, a power metal legaktívabb feltörekvő tehetsége. Nevük sokaknak ismerősen csenghet, hiszen az utóbbi években számos világsztár előtt léptek fel (Iron Maiden, Europe, UDO...) és szinte már az összes élvonalbeli hazai bandával koncerteztek, és egyre több fesztivál meghívásnak tesznek eleget. Ezúttal sem lesz másképp, hiszen 2005. október 30-án a Moby Dick előtt játszanak, ami minden bizonnyal színes zenei csemegével szolgál majd az oda látogatóknak.

A veszprémi Mendoozer a progresszív rock generáció fiatal bandája, akik "stoner" muzsikájukkal az Amerikában már rendkívül népszerű, érzésekkel fűszerezett modern rock/metal zenét képviselik. A Halloween Rock Night-on élőben mutatják meg, hogy ennek a fajta zenének itthon is van komolyabb kultúrája és rajongó bázisa.

Az élő koncerteket követően hajnalig tartó rock disco biztosítja a hangulatot, így a távolabbról érkezőknek sem fog gondot jelenteni, hol töltsék Halloween éjszakáját. Mindenkit sok szeretettel várnak az est fellépői és szervezői!

INFO-k:
időpont: 2005. október 30. 19 óra
helyszín: VESZPRÉM - Expresszó Mozi
jegyelővétel: BŐREGÉR (Kossuth u. 6. - Cserhát Üzletház)
jegyár: 1.400.-Ft (elővételben), 1.700.-Ft (helyszínen)

2005. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 10. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 22. 13:24
le van szarva klau
Vendég 2005. 10. 22. 13:25
szar én veszprémi vagyok
Vendég 2005. 10. 22. 13:25
hajhajhajhaj
Vendég 2005. 10. 28. 14:41
HÚHA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Halloween Rock Night Veszprémben! cikk képei
Moby Dick - Halloween Rock Night Veszprémben!Moby Dick - Halloween Rock Night Veszprémben!