Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Platina sorozat

Válogatás - Platina sorozat

Október végétől kerül a boltok polcaira a Platina sorozat, mely öt különböző kiadványt foglal magában: Edda, Hobo Blues Band, Tátrai Band, 100 Folk Celsius és Honfoglalás. A sorozat egyes darabjain az adott előadó '90-es években elért legnagyobb sikerei hallhatóak.

Az előadók sorlemezei, melyekről a dalok kiválasztásra kerültek, mind-mind platina státuszt értek el a megjelenést követően (innen lett maga az sorozat elnevezése is). Külön érdekessége, kuriózuma a Platina sorozatnak, hogy vannak olyan dalok is az egyes zenekaroktól, melyek most fognak először cd-n napvilágot látni. Minden egyes dal digitálisan újrakevert formában kerül a lemezre, így a régebbi felvételek hangzása sem "poros", hanem teljes mértékben igazodnak a mai fül által támasztott követelményeknek. A sorozat exkluzív, digipack formában, igényes borítóval kerül a boltokba. A Honfoglalás album teljes egészében kerül újrakiadásra (ez a lemez nem válogatásalbum), ezt a kiadványt azonban két extra dal tesz teljessé, mindkét felvétel a "Kell még egy szó" különböző interpretációi, az egyik Demjén Ferenc angol nyelvű verziója (Fly, Fly), míg a másik változat a Kormorán együttes nevéhez fűződik.

Válogatás - Platina sorozat

A Platina sorozat egyes darabjai nagyon egyedi kiállítású, igényes együttesektől, jól ismert slágereket tartalmazó válogatásalbumok lesznek. A kiadványok csak CD-n fognak megjelenni, ezzel is kihangsúlyozván a Platina sorozat exkluzivitását.

A nem mindennapi összeállítás nem hiányozhat a rajongók gyűjteményéből!

Jónap Tamás

2005. 10. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 10. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 23. 15:25
EDDA->EDD A SZAROM!!! HAHAHAHAHAHA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Platina sorozat cikk képei
Válogatás - Platina sorozatVálogatás - Platina sorozat