Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

D-Day a Petőfi Csarnokban

MAHASZ - D-Day a Petőfi Csarnokban

Az EGYÜTT A ZENÉÉRT kampányban résztvevő előadók, zenekarok október 29-én szombaton 10 és 15 óra között egyedülálló cd-vásárral és dedikálással várják a zenekedvelő fiatalokat a Petőfi Csarnokban. Az esemény Jamie Winchester és Hrutka Róbert lemezbemutató koncertjével zárul.

Az EGYÜTT A ZENÉÉRT kampány pár hete indult el a hazai zenei élet előadóművészeinek összefogásával, melynek célja elsősorban, hogy a fiatalokat ráébressze a cd-másolás és illegális letöltések következményeire, melyek pár éven belül akár ellehetetleníthetik a művészek munkáját. A kampány egyik legnagyobb eseményeként október 29-én szombaton délelőtt 10 óra és du. 15 óra között egy kedvezményes lemezárusítással egybekötött egész napos dedikálással várják a kilátogató fiatalokat. Ezen a napon a közönség minden CD-t nagykereskedelmi áron, vagyis a bolti árhoz képest igen jelentős kedvezménnyel tud megvásárolni. Az egyedi és különleges alkalmat még izgalmasabbá teszi, hogy a kedvencek maguk is ott lesznek az eseményen, és a helyszínen dedikálják a megvásárolt lemezeket. A dedikálások között beszélgetéseket hallgathatnak meg a nézők, amit a MAHASZ egyik prominens vezetője, és egyben e kampány egyik megálmodója, Jeszenszky Zsolt vezényel majd le.

Természetesen nemcsak a jelenlévő művészek hanghordozói, hanem további albumok is ugyanilyen kedvezményes áron lesznek kaphatók, a legnépszerűbb hazai és külföldi CD-ket egyaránt beleértve. Aki EGYÜTT A ZENÉÉRT karkötővel érkezik, vásárlásából további kedvezményben részesül.

Az estét Jamie Winchester és Hrutka Róbert lemezbemutató koncertje zárja.

2005. 10. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 10. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 10. 30. 11:00
Szuper volt a D-Day!!!:)
Vendég 2005. 10. 30. 21:18
szar volt!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

D-Day a Petőfi Csarnokban cikk képei
MAHASZ - D-Day a Petőfi Csarnokban