Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ünnepi hangulatban Zsédával

Zsédenyi Adrienn - Ünnepi hangulatban Zsédával

Hosszú idők óta hagyomány a nemzetközi életben, hogy a legnépszerűbb előadók mindenütt a világon karácsonyi albumot készítenek. Elvis Presley, Frank Sinatra, Natalie Cole, Celine Dion vagy Mariah Carey mind megfogalmazzák gondolataikat, érzéseiket a téllel, az ünneppel kapcsolatban.

Zséda Magyarországon elsők közt lepi meg rajongóit egy hamisítatlan karácsonyi albummal.
Zséda ezúttal is más utat választott, hiszen a jól ismert karácsonyi dalok helyett új szerzeményeket ajándékoz a közönségnek, amelyek az ünnep szépségével, meghittségével, emelkedettségével teliek és mindannyiunkban életre keltik a gyermekkori emlékeket.
Az albumon hallható 11 dal a szeretetről, az ünnepről, az önzetlen ajándékozásról, az összetartozásról szólnak, melyek különleges zenei élményt nyújtanak a hallgatóknak.

„Ajándékot szerettem volna készíteni az embereknek. Karácsonyi albumot, melyben mesélek az érzéseimről, az emlékeimről, a gyermekkor behavazott karácsonyairól, az egymás mosolyából erőt merítő családomról. Amint előhívtam az emlékeket, ráébredtem, hogy én kapom a minden eddiginél szebb ajándékot” - Zsédenyi Adrienn

A szerzők sora most is az Artisjus és eMeRton díjas Rakonczai Viktor nevével kezdődik, aki ez alkalommal is csodálatos dalokkal és produceri munkájával gazdagítja a zenei anyagot. Az albumon közreműködő szerzők illusztris névsora önmagáért beszél: Létrai Ákos, Závodi Gábor, Szirtes Edina, ifj. Malek Mikós, Valla Attila, Orbán Tamás, Miklós Tibor, Révész Zsuzsa, és Seiben Győző. Ezen kívül a „Ha egy csillag sem ég” című dalban egy ötventagú gyermekkórus teszi teljesebbé eme páratlan zenei produkciót. Két, világversenyt is nyert acapella formáció – Bolyki Brothers és a Fool Moon együttes – vendégszereplése is színesíti a korongot.

A karácsonyi lemez valóban ünnep Zséda számára, hiszen szóló karrierje eddigi legsikeresebb évét zárja ez évben. Zséda számára az év a Budapest Kongresszusi Központban megrendezendő karácsonyi koncerttel zárul dec. 19-én.

Jónap Tamás

2005. 11. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 04. 15:40
-á000 00pőáéé
Vendég 2005. 11. 04. 20:04
csak igy tovább lea
Vendég 2005. 12. 17. 12:04
nem lehet velehol letölteni a karácsonyi albumát????
Vendég 2005. 12. 31. 21:59
KIRÁLY

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ünnepi hangulatban Zsédával cikk képei
Zsédenyi Adrienn - Ünnepi hangulatban Zsédával