Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiestó éjfélkor érkezik, Szeifert bemelegít

DJ Szeifert - Tiestó éjfélkor érkezik, Szeifert bemelegít

A Papp László Sportarénában , Tiesto - Cee turnéján Szeifert képviseli hazánkat új albumának a Travelling to Happiness II-nek a bemutatójával. Utolsó információink szerint a jegyek már teljes mértékben elfogytak.

Pár hete már hírül adtuk, hogy a világ elsőszámú DJ-je Tiesto ismét hazánkba látogat 2005. november 12-én. A Papp László Sportarénában egy egész estés show keretén belül lép fel és az estét szintén a trance műfajban alkotó hazai lemezlovas, Szeifert nyitja meg. Óriási megtiszteltetés ez Szeifert számára, mivel a hazai színeket egyedül ő fogja a bulin képviselni.

DJ Szeifert - Tiestó éjfélkor érkezik, Szeifert bemelegít

Szeifert nem csak egy ütős szettel készül a fellépésre, hanem egy igazi meglepetéssel is, ezen a napon jelenik meg ugyanis új mixalbuma a Travelling To Happiness II. , mely egy korábbi sikeres kiadványának folytatása lesz. Az első lemezbemutató természetesen a B.S-ben lesz. Az album ragyogóan tükrözi Szeifert egyedi zenei világát és főleg a holland trance vonulat terméseiből válogat. A lemezen saját szerzeményekkel is találkozhatunk majd. Az E-Motion c. szám például, mely már a VIVA Tv-n és a hazai rádiókban is osztatlan sikert aratott, 'szerepet kap' a Slow Motion remixben. A Travelling To Happiness II. mixlemez, egy meglepetés Szeifert vs. Krash remixet is fog tartalmazni. Tiesto őrületes trance bulija előtt Szeifert szintén elhív minket a trance álomba!

Jónap Tamás

2005. 11. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
judy 2006. 01. 24. 14:26
nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tiestó éjfélkor érkezik, Szeifert bemelegít cikk képei
DJ Szeifert - Tiestó éjfélkor érkezik, Szeifert bemelegítDJ Szeifert - Tiestó éjfélkor érkezik, Szeifert bemelegít