Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gáspár Laci börtönben zenélt

Gáspár Laci - Gáspár Laci börtönben zenélt

Laci második lemezének első élő koncertjét az Alcatrazban rendezték meg. A szervezők asztalfoglalást ajánlottak a hatalmasnak ígérkező tömeg miatt. És milyen jól tették, akik hallgattak rájuk! A tíz órás kezdéskor még ugyan meg lehetett mozdulni, később azonban csak a táncolók juthattak egy kis helyhez.

A közönség vegyes volt. Érkeztek Budapestről és vidékről, eljöttek páran a régi megasztárosok közül és más zenekarok is megjelentek. A hangulat az „I believe I can fly” című dallal érte el a tetőfokát. A rajongók legnagyobb meglepetésére az ezt követő „Nekem ez kell” nótát extra verzióban hallgathatták meg. Hatalmas üdvrivalgás követte természetesen a jelenlegi rádiós kedvencet, a „Ma éjszakát” is.

Gáspár Laci - Gáspár Laci börtönben zenélt

A megjelentek olyannyira meg voltak elégedve kedvencükkel, hogy alig akarták leengedni a színpadról. A két órás show-t hosszú lemezdedikálás követte, hiszen a napokban jelent meg Laci második, „Bárhol jársz” című albuma, amelyből már kezdhetik is a következő gyártást, ugyanis az első adagot azonnal elkapkodták.

Jónap Tamás

2005. 11. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 09. 19:01
Én nagyon szeretem Laci zenéjét és több koncertjén is ott voltam. Mindig fergeteges hangulatot teremt és nagyon jó összhang van közte és a zenekara között. Az új albuma pedig fantasztikus.
Vendég 2005. 11. 09. 22:37
OTT IS KELLETT VOLNA MARADNIA MERT 1 BŰNÖZŐ CIGÁNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 11. 10. 11:11
Bűnöző?????????Aztán meg mitől????? Én vott volt az Alcatrazban a többi rajongóval és fergeteges buli volt!!Mint mindegyik Laci buli mert igyekszem minden ott lenni:-))))
Vendég 2005. 11. 10. 15:50
azért mert nem csinál semmit és úgy jut pénzhez!!!!! Sok embert átver mint pl téged is!!!!!!!!!!!!!!!! Ez is bűn!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Gáspár Laci börtönben zenélt cikk képei
Gáspár Laci - Gáspár Laci börtönben zenéltGáspár Laci - Gáspár Laci börtönben zenélt