Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Janet Jackson lencsevégen

Janet Jackson - Janet Jackson lencsevégen

Jackson kisasszony napozós videója vezeti az internetes nézettségi listákat, melyen az énekest meztelenül kapta le, egy a közeli bokorban megbúvó paparazzi. A videó még jelenleg is elérhető több nyilvános oldalon.

A 40 másodperces felvételen az énekes gyanútlanul fürdőzik a tengerparti homokban. A felvétel kapcsán kirobbant sajtóvisszhangra és a megkeresésekre Janet Jackson médiareferense egyelőre nem reagált.

Ügyvédei elérték, hogy a videót minél sürgősebben levegyék az Internetről, ennek ellenére könnyen előfordulhat, hogy egyéb módokon gyakorlatilag mindenki hozzájuthat. A videó pontos eredete nem tisztázott, annyit azonban tudunk hogy ugyanerről a jelentről készült fotók már tavaly felbukkantak.

Múlt héten az unokabátyja azzal vádolta meg az énekest, hogy van egy titkolt gyermeke az előző házasságából Young DeBarge-zsal, aki Renee névre hallgat és most 18 éves. Azonban a 39 éves a kijelentést határozottan elutasította: „Nincs titkolt gyermekem és minden ezzel kapcsolatos pletyka hamis.”

Ferenczi Attila

2005. 11. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 11. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Janet Jackson lencsevégen cikk képei
Janet Jackson - Janet Jackson lencsevégen