Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gőzerővel dolgozik a Hip Hop Boyz

Hip Hop Boyz - Gőzerővel dolgozik a Hip Hop Boyz

O.G. Duck a Hip Hop Boyz együttes tagja minap fodrászánál járt, ahol egy rajongója felismert és frissen, még festés alatt lévő hajával lecsapott rá. O.G. először örült annak, hogy ennyire szeretik, de később az örömbe üröm is vegyült.

Kiderült, hogy a rajongó hölgy, frissen festett, de még meg nem száradt hajával mindent összekent, amit lehetett, és ami O.G-hoz tartozott. A pólóját, kabátját, nadrágját. A hölgy miután kitombolta magát beszárította a haját és elköszönt, majd köd előtte, köd utána. Ekkor jött a fekete leves, hiszen ezekben, a percekben derült fény arra, hogy színcsíkot hagyott maga után a rajongó. O.G. és a fodrásza döbbenten nézte, hogy ami befesthető, az be is lett festve szép mahagóni színre. Mivel a hölgynek nyoma veszett, így a fodrásza vállalta, hogy kifizeti O.G. kárát. A Hip Hop Boyz tagjai ezúttal üzenik, hogy mindenki rajonghat értük, de előtte szárítassa meg frissen festett haját!

A közeljövőben ismét ellátogatnak a határon túli rajongóikhoz a Hip Hop Boyz tagjai.
Mivel az együttes a ’90-es években nemcsak itthon, hanem a Felvidéken, Erdélyben és a Vajdaságban is óriási népszerűségnek örvendtek, és örvendenek ma is, így a visszatérés hírére ismét egyre több meghívás érkezik a csapathoz, hogy újra menjenek el hozzájuk és koncertezzenek.

A Hip Hop Boyz már készül első határon túli fellépésére, amely Komárno -ban lesz, de december végéig több más városban is bemutatják Újratöltve címmel most megjelent albumukat. Jövő évre pedig többállomásos határon túli turnét készítenek elő, melyre már próbálnak a fiúk, és a koncertkörút Kelet-Európa összes országát érinti majd!

Jónap Tamás

2005. 11. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 14. 15:58
mikek kell ezt mindig megkérdezni??? szerintem ha valakinek baja van az nem a szerkesztési vagy nyelvtani hibák miatt van, hanem csak szimplán nem szimpatikus neki a zenekar/előadó
Vendég 2005. 11. 18. 21:40
Minek kell megkérdezni, hogy minek kell megkérdezni? érdekli, és kész! vazze
Vendég 2006. 04. 13. 19:39
Tisztelt Hi Hop Boyz fiúk! 2006. május 6-án egyik volt lelkes rajongójuk és jó barátjuk - Dani Ildió - a 25. születésnapját tölti be! Nagyon megörülne, ha meglepnék valamelyik számukkal, vagy felhívnák telefonon! Tisztelettel ...........
VENDÉG 2015. 04. 18. 8:18
Sok sikert)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Gőzerővel dolgozik a Hip Hop Boyz cikk képei
Hip Hop Boyz - Gőzerővel dolgozik a Hip Hop Boyz