Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eleven Hold Fél százaléka

Eleven Hold - Eleven Hold Fél százaléka

Fél százalék című dalához forgatott videoklipet az Eleven Hold. A klipet a korábbi munkákhoz hasonlóan ismét Umatik neve fémjelez, melyben ezúttal nem zenélés közben láthatjuk a tagokat, hanem különböző szerepekben tűnnek fel.

Ehhez a kis szerepjátékhoz Bögözi Anita színésznő is csatlakozott. A klip egyik érdekessége, hogy Gyula a film kedvéért "feláldozta" első gitárját. Premier a zenekar hivatalos honlapján (a www.elevenhold.hu címen) várható.

A forgatással egyidőben jelent meg a Fél százalék kislemez is, speciális "zseb CD" formátumban. A korongon a címadó dal eredeti változata mellett megtalálható egy újrakevert zongorás és egy unplugged verzió is. A kislemezen szerepel továbbá a Hóból takaró című karácsonyi dal 2005-ös változata és egy eddig sehol meg nem jelent Eleven Hold-demo, melynek címe Az örömnek adózni kell.

Eleven Hold - Eleven Hold Fél százaléka

"A "Fél százalék" szövegét egy csöppet sem különleges fazon énekli, aki egy éjszakás szerelmekkel próbálja elejét venni annak, hogy csalódnia kelljen azokban a nőkben, akik olyan vakok, hogy benne, az egyszerű, szerető emberben, nem látják meg a különlegesnél is többet; a szívet. A srác egészen egyszerűen nem akarja megvárni a reggelt, hanem öröknek akarja a legszebb emlékeket. Úgyis tudja, mi lesz a vége." – meséli Nap az új maxi szövegéről.

2005. 11. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 11. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 23. 11:15
baromi jó ez a kép, ki csinálta?
Vendég 2006. 05. 14. 20:08
Sajnálom hogy Győrbe nem jöttök!üdv:Jacatta

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eleven Hold Fél százaléka cikk képei
Eleven Hold - Eleven Hold Fél százalékaEleven Hold - Eleven Hold Fél százaléka