Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Másfél lemez

Másfél - Új Másfél lemez

Az elvont hallású, lecsupaszítva csak alternatívnak nevezett réteg véleményét figyelembe véve egyértelműen jelenthetjük ki, hogy hazai porondon egyértelműen a Másfél felel a közönség pszichedelikus-koncert tápanyagbeviteléért. A pályája második csúcsán levő zenekar legújabb rock-zanzája az En Garde! névre hallgat.

Az elmúlt év két legmeghatározóbb eseménye a Quadrofon koncert és a Ballast lemez anyagának felvétele volt, mindkettő az A38 falai között. A még ’89-ben alakult zenekar 2 fő kivételével (Barna és Levente) kivételével azóta teljesen kicserélődött, 2002-ben a csapat egyik oszlopos tagja Salamon Eszter (cselló) kilépése rendítette meg leginkább a zenekart. A nehézségek ellenére, és hallva a Ballast anyagát nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a Másfél zenéje a kezdetektől mostanáig, jól definiálható maradt és egyelőre nincs is az általuk meghonosított stíluson belül vetélytársuk.

Az En Garde! az A38 hajó harmadik saját kiadványa lesz az Szkárosi & Konnektor életmű-válogatásta, illetve az Így vonulunk be című Európa Kiadó DVD mellett. Lemezbemutató koncertjüket november 23-án tartják az A38 „Az én városom” nevű rendezvénysorozat keretein belül.

Ferenczi Attila

2005. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új Másfél lemez cikk képei
Másfél - Új Másfél lemez