Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tiesto elvarázsolta a bulizókat

DJ Tiesto - Tiesto elvarázsolta a bulizókat

Szombaton hazánkban vendégeskedett a már több alkalommal is a világ elsőszámú Dj-jének választott holland lemezlovas, Tiesto. Nem mindennapi bulinak a részese lehetett, aki szombat este a Budapest Sportarénába ellátogatott, a stadion teljesen megtelt, majd 13. 000 ember tombolt Tiesto zenéjére.

Ilyen méretű rendezvényre a hazai elektronikus zenében évek óta nem került sor. A hazai színeket Szeifert képviselte, aki a napokban megjelent új mixlemezének, a Travelling To Happiness 02. lemezbemutató szettjével lepte meg a több mint tízezres közönséget.

„Eufórikus érzés volt látni, ahogy megtelt az aréna, a reakciók egyre hevesebbek lettek, egy tapsra vagy kéz felemelésre a tömeg szinte egy emberként reagált. Természetesen itt minden zenének más hangulata volt, mint máskor. Egy vokál vagy hang megérkezése szinte fölrobbantotta a levegőt. Minden elfogultság nélkül úgy érzem, ez eddigi, 15 éve tartó dj pályafutásom legemlékezetesebb szettje volt. A Trance végre itthon is bebizonyította létjogosultságát és -egy kicsit lemaradva a világtól - elfoglalta vezető helyét a klubzenei stílusok között.”- mesélte Szeifert.

Tiesto is hasonlóan rébuszokban beszélt a mostani pesti bulijáról, fantasztikus érzés volt számára is, hogy kis klubok után végre egy őt megillető helyen, egy arénányi közönség előtt pörgethette a lemezeit. A holland lemezlovas így az előre beígért három órás szettjét egy órával meg is toldotta. A tervek szerint a zenemágus hamarosan visszatér kis hazánkba, a rajongók legnagyobb örömére.

2005. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 17. 15:12
ezt a 13ezer igénytelen sz@r alakot ki kéne nyírni amikor így összegyűlnek...leszigetelni az arénát és gázt nekik...vagy bombát!!!!!!!!!! És tessék 13ezer igénytelen divat idiótával kevesebb lenne.!!!!!!!
Vendég 2005. 11. 17. 15:15
Ez különben sem zene amit művel ez tetüsztó!!!
Vendég 2005. 11. 17. 15:17
döglött volna meg ott mind a 13ezer
Vendég 2005. 11. 17. 16:47
Hasonló...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tiesto elvarázsolta a bulizókat cikk képei
DJ Tiesto - Tiesto elvarázsolta a bulizókat