Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Húspogácsa zenész módra

Junkies - Húspogácsa <i>zenész módra</i>

November 20-án a Nemzetközi McDonalds Gyereknap alkalmából a Ronald McDonald házak segítésére indított akcióban 88 hazai étteremben fognak neves zenészek és médiaszemélyiségek felszolgálni, jelenlétükkel segítve a gyűjtés kimenetelének sikerességét.

A munkára "befogott" emberek között van többek között Csonka Pici, Gáspár Laci, Baby Gabi, Szandi, a Junkies ill. a Zorall zenekar tagja is, továbbá neves magyar médaszemélyiségek, műsorvezetők, riporterek.

A Ronald McDonald Házak története egyidős a hálózat megjelenésével Magyarországon, létrejöttüket a néha elkeserítő hazai gyermek- egészségügyi állapotok indukálták. Ezek az intézmények csúcstechnikával felszereltek, ugyanakkor otthonos berendezésüek, és elsősorban a súlyosan beteg gyerekek kezelését végzik a két hazai, budapesti és hódmezővásárhelyi kirendeltségen.

Junkies - Húspogácsa <i>zenész módra</i>

A zenészek egymástól függetlenül több helyszínen kezdenek el dolgozni, nagyjából 10 óra kezdettel, attól fogva 1 órán keresztül, így Csonka Pici a Nyugati téri étteremben, Baby Gabi a kispesti Eurocenterben, a Sex Action a Vörösvári úton, Szandi pedig Békásmegyeren fog sürögni-forogni. A pontos időbeosztás a McDonald's honlapján található.

Ferenczi Attila

2005. 11. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 11. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Húspogácsa zenész módra cikk képei
Junkies - Húspogácsa <i>zenész módra</i>Junkies - Húspogácsa <i>zenész módra</i>