Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Karácsony a Megasztárokkal

Megasztár TV2 - Karácsony a Megasztárokkal

A Megasztár első és második sorozatának versenyzői (Palcsó Tomi, Nagy Edmond, Bella Levente, Gáspár Laci, Szabó Leslie, Pflum Orsi, Tóth Vera, Bartók Eszter, Galambos Dorina, Kovács Timi, Gál Csaba Boogie, Székelyhídi Balázs stb) éneklik lemezre a legnépszerűbb karácsonyi dalokat.

A kiadvány várhatóan nagy siker lesz a rajongók körében. Máskülönben pedig minden zenekedvelőnek igazi ajándék a közelgő ünnepekre.

A korongon hallható dalok: Fehér karácsony, Pásztorok, pásztorok, Csordapásztorok, Száncsengő, Hull a pelyhes fehér hó, Ó gyertyaláng, Kisharang, Kiskarácsony, nagykarácsony, Mennyből az angyal, Ave Maria, Ezüst szánkó, Ha hallod a harangok hangját, Itt a karácsony.

2005. 11. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 18. 18:45
jó üzlet ez kérem szépen! minden évben csinál valaki ilyet. csodálkoztam volna ha a tévésénekesekkel ezt nem csináltatják meg.. nem baj ez, csak győzze a kedves karácsonyozó kiválasztani hogy most akkor idén ki énekelje el a mennyből az angyalt?! komár laci bakelitről, vagy a gálcsababugi a pc hangszórójából. örülnek a zenei szerkesztzők mert karácsony környékén lecserélhetik a teljes zenetárat a rádiókban, az izzó szemű boltosok eladnak belőle december végéig 4-5ezer darabot, aztán évente előveszik majd, még 1-2 ezer megszálott hazaviszi, aztán együtt elmegyünk a nagy megasztár karácsonyi koncertre a családdal a bs-be. ennyi a lényege. gratulálok. várom a folytatást húsvétkor. szilárdZaj
Vendég 2005. 11. 19. 8:50
sztem jo ötlet! meg is fogom venni!
Vendég 2005. 11. 19. 10:28
Valaki?
Vendég 2005. 11. 19. 23:23
vegyél belőle minden haverodnak!:))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Karácsony a Megasztárokkal cikk képei
Megasztár TV2 - Karácsony a Megasztárokkal