Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

American Music Awards 2005

American Music Awards - American Music Awards 2005

Immár 33. alkalommal került megrendezésre az amerikai zenei élet egyik legrangosabb zenei díjátadója, az American Music Awards Los Angelesben. A díjazottak között volt a Destiny’s Child, Tim McGraw, Green Day, a Black Eyed Peas és Mariah Carey.

November 22-én este a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban került átadásra az amerikai lemezipar egyik legrangosabb elismerése, az American Music Awards díjak idén 33. alkalommal. Holtversenyben 2-2 díjat vihetett haza a Destiny’s Child, Tim McGraw, a Black Eyed Peas, Green Day vagy Kelly Clarkson. A Destiny’s Child tagjai lettek idén a legnépszerűbb soul/r & b együttes, legutóbbi „Destiny’s Fulfilled” címet viselő albumuk pedig az év soul/ r&b albuma lett. A Green Day a legjobb alternatív banda lett, „American Idiot” albumuk pedig az év legjobb pop/rock lemezéért járó elismerést nyerte el. Kelly Clarkson mint a szakma új üdvöskéje is két díjat söpört be, egyet a T-Mobile cég szavazásán keresztül. A country műfajban újfent Tim McGraw tarolt, akit az európai közönség leginkább a Nelly-vel készített közös duettjéről ismerhet. Rajtuk kívül a díjazottak között találhatjuk Mariah Carey-t, aki igaz előzetesen négy kategóriában is jelölést kapott, de csak egy díjjal, a legjobb női soul / r&b énekes kategóriájában diadalmaskodott.

American Music Awards - American Music Awards 2005

Az eseményt számos élő fellépés tarkította, többek között a Rolling Stones, Gwen Stefani, Lindsay Lohan, Santana, Eurythmics, valamint Mariah Carey fellépése. Hosszú idő után a szakma két nagyasszonyát, Cindy Laupert és Sarah McLachlant is újra színpadon láthatta a nagyérdemű, akik egy nagy klasszikussal, Lauper régi duettdalával, a „Time After Time”-al lepték meg a közönséget.

fkriszta

2005. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 11. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 31. 15:23
semmi.DE AKKOR IS A GREEN DAY A LEGJOBB!!!!!!!!
Vendég 2006. 03. 31. 15:28
ÍRJON MÁR VALAKI!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

American Music Awards 2005 cikk képei
American Music Awards - American Music Awards 2005American Music Awards - American Music Awards 2005American Music Awards - American Music Awards 2005