Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dopeman: alias Pityinger fiúk

Dopeman - Dopeman: alias Pityinger fiúk

'Alias' vagy 'aljas'? Aki megnézi az új lemez borítóját, annak bizonyára felmerül a kérdés. 1997-ben volt a vendetta éve, amikor megjött közénk a hip-hop nemzet réme. Úgy látszik 2005. pedig Dopeman éve lesz, elfoglalja a médiát, összepréseli magát, hiszen még a csapból is ő fog folyni...

Nézzük, mivel is lepi meg a VIII. kerület rémálma a rajongókat: először is egy vadonatúj albummal, ami olyan jól sikerült, hogy Magyarország szinte összes rappere elsápadhat irigységében. 18 dal, dögös zenei alapok, komolyzenei elemek, és pimasz, de szívből jövő (helyenként borzalmasan szókimondó) szövegek - ezek jellemzik az új lemezt. Az új album alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy Dopeman jelenleg alkotói aranykorát éli. A közreműködők között ismét megtaláljuk Emiliót, illetve hazánk legtehetségesebb és legdögösebb rapper csaját, Mc Ducky-t is. Ezen kívül Dopeman ismét egy újabb oldaláról mutatkozik be, hiszen bársonyos orgánumával, kellemes hangjával kápráztatja el hallgatóságát, méghozzá egy szerelmes dalban - persze Dopeman módra... De nem kell megijednie a rajongóknak, akik a keményebb Dopeman-t kedvelik, mert nincs kegyelem, a pimasz rapper sorai mindenkire lesújtanak. Ismét rendet teremt a médiában, azaz megint bemutatja középső ujját sok hazai "hírességnek".

Hatalmas slágerekben sem lesz hiány, ezt garantálja a "Dopeman és a haverok" című első kislemez is, amely a VIVA TV-n induló valóság show főcímdala lesz. A nézők november 28-ától minden hétköznap, illetve hétvégén követhetik nyomon Dopeman mindennapjait. A műsor a "Dopeman és a haverok-minden, ami nem bűncselekmény" címet kapta, amelyről korábban már beszámoltunk.

És ez még nem minden... Az év végén fog napvilágot látni Dopeman önéletrajzi könyve, amelyben súlyos csapásokat mér a hírességekre, leleplezi a média máza alatt rejlő való világot. Botrányokban nem lesz hiány, ezt ő maga is ígéri, de igyekszik megmutatni egy másik oldalát, a lírai Dopemant, aki mesél családjáról, nő ügyeiről és az Istennel való kapcsolatáról. Dopeman és Kicsi Dope kihozta magából a maximumot, a vadonatúj album olyan zene és szövegvilággal rendelkezik, amelyre még az amerikai "kollegák" is büszkék lehetnének.

Gab

2005. 11. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 11. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 11. 24. 17:07
Dpeman egy szánalom ennyi és nem több.
Vendég 2005. 11. 25. 22:28
Jó a csávó , DE vannak nalla sokkal jobbak
Vendég 2005. 11. 28. 22:57
DOPEMAN A LEGJOBB!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 12. 02. 12:42
nagy szer dopeman egy suttyó fsz kalap

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dopeman: alias Pityinger fiúk cikk képei
Dopeman - Dopeman: alias Pityinger fiúk