Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Take That – Robbie nélkül?

Robbie Williams - Take That – Robbie nélkül?

Közel 10 évvel ezelőtt az akkor népszerűsége csúcsán lévő Take That a csapaton belül kialakult konfliktusoknak köszönhetően feloszlott. A kiszivárgott hírek a három korábbi tag által összehívott sajtótájékoztatón a csapat újbóli összeállását fogják bejelenteni.

A Take That megszűnése óta (ennek immáron 10 éve!) annak legsikeresebb (és talán legtehetségesebb tagja) Robbie Williams karrireje azóta az egekbe szárnyalt. A bandából Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange és Mark Owen is hasonlókkal próbálkozott de az ő kezdeményezéseiket nem koronázta túl nagy siker.
A hírek szerint a „quartet” azt fogja közölni a sajtóval, hogy a csapat újra összeáll, s jövőre világkörüli koncertkörútra indulnak, de ezen a turnén (ki érti?) Robbie Williams már nem fog részt venni. Robbie, volt társai megkeresésére közölte: bízik benne, hogy nem csak anyagilag jön be a vállalkozás, hanem minőségileg is azt a zenét tudják majd nyújtani, amit a Take That-től elvárhatunk.

Érdemes még most megemlíteni, hogy néhány héttel ezelőtt (a feloszlás 10. évfordulóján) még szó sem volt Take That újraalakításáról. Akkor jelentették be, hogy Never Forget: The Ultimate Collection címmel december 2-án megjelenik a Take That együttes várva várt DVD-je, melyre a leghíresebb dalok kerülnek majd fel, sőt a korábbi bandatagok egy koncerttel is kedveskednek majd a rajongóknak de ennek ellenére pontot kívánnak tenni közös útjuk végére. Hogy mindezek mögött kemény PR tevékenység, vagy a bandatagok határozatlansága húzódik-e meg, arra majd a december 2-át követő események fognak választ adni.

Ferenczi Attila

2005. 11. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 11. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Take That – Robbie nélkül? cikk képei
Robbie Williams - Take That – Robbie nélkül?