Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Zanzibar: Első a közönség!

Zanzibar - Zanzibar: Első a közönség!

A négy zenész srác és az énekesnő valóban komolyan veszi a zenélést, a rajongók kiszolgálását. A rock and roll életmódot nem csak hangoztatják, hanem valóban meg is élik. Persze nem kell önpusztításra gondolni.

A csapat ez alatt azt érti, hogy a zenélés mindenek felett áll. A tagok már a zenekar megalakulásakor kötöttek egy olyan egyezséget, hogy a zenelés, a koncertezés és a rajongók kiszolgálása minden mást megelőz. Ennek megfelelően a zenekar, hat éves pályafutása alatt, minden meghirdetett fellépést megtartott. Nem számított, hogy családi esemény, születésnap, vagy beteg háziállat várná őket otthon, vagy hogy a fél zenekar negyven fokos lázzal állt a színpadra, a Zanzibar minden esetben eljátszotta a műsorát. És a rengeteg koncert és fellépés még nem vette el a kedvüket attól, hogy az egyezséget felrúgják.

Legutóbb egy show műsorának felvételére hívták a zenekart, amelynek időpontjában Kolozsvárott kellett volna fellépniük. Bármennyire is szerettek volna elmenni a showba, a Zanzibar nem hagyta cserben az erdélyi rajongókat, a srácok és Rita a tévéstudió helyett a határ felé vette az irányt, a megalapításukkor hozott egyezség szerint. Hurrá!

2005. 11. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2005. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
kati 2005. 11. 30. 18:53
hellósztok!
kati 2005. 11. 30. 18:53
ki van itt egyáltalán???
kati 2005. 11. 30. 18:55
nekem?
kati 2005. 11. 30. 18:55
szerintem jó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Zanzibar: Első a közönség! cikk képei
Zanzibar - Zanzibar: Első a közönség!