Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csodacsibe a mozikban

Filmzene - Csodacsibe a mozikban

A Chicken Little (Csodacsibe) animációs Disney-film amellett, hogy a gyerekek körében óriási népszerűségnek örvend, a felnőtteket is megajándékozza egy izgalmas soundtrack-kel. A lemezen többek között olyan kiváló előadók kaptak helyet, mint Patti Labelle és Joss Stone, az REM és Diana Ross, sőt maga a főszereplő Csodacsibe is énekel rajta, méghozzá a Queen örök klasszikusát, a We Are The Champions-t.

A film és a zenéje körül felhajtás nem véletlen, mindkét műhöz világsztárok adták a hangjukat. A filmet eredetiben Joan Cusack, Patrick Stewart (a Star Trek sorozat Picard kapitánya), Steve Zahn, és az új tinikedvenc, a csodagyereknek tartott ifjú színész-rendező, Zach Braff szólaltatja meg.

A Csodacsibe magyar megszólaltatói között megtaláljuk Reviczky Gábort, Kautzky Armandot, Dörner Györgyöt, vagy Kránitz Lajost, és testhez álló mellékszerepekben olyan hírességeket, mint Aigner Szilárd (meteorológust játszik), Gundel Takács Gábor (riportert játszik), vagy Ganxsta Zolee, aki Kotlik Csöpi szófukar barátját, Tusnádi Bökit, a tarajos sült játssza.

Jónap Tamás

2005. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 01. 11:46
NEKEM AZLLJUNIORKEL
Vendég 2005. 12. 08. 17:20
ghu

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csodacsibe a mozikban cikk képei
Filmzene - Csodacsibe a mozikban