Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Világsztárok Magyarországon

Kool and the Gang - Világsztárok Magyarországon

Nem túlzás azt álllítani, hogy 2006 a koncertek tekintetében igazi sztárparadét ígér. A farsangi szezonra – az év első nagy koncertjeként – egy fergeteges táncmulatság keretében egy este, egy színpadon fellép három műfajteremtő zenei legenda: a GIPSY ALL STARS FEAT. NICOLAS & PAUL REYES by GIPSY KINGS, EARTH, WIND & FIRE FEAT. AL MCKAY ALL STARS, és a KOOL & THE GANG.

2006. február 16-án a Budapest Sportarénában a közel 4 órás, fergeteges házibuli a funky- és a latinzene kedvelő közönség igazi ünnepe lesz.

20 év telt el azóta, hogy világszerte elismerték az utánozhatatlan cigány hangzást, mint ellenállhatatlan zenei jelenséget. A Gipsy All Stars az egyik legismertebb zenekar ebben a műfajban. A zenekar tagjai a Gipsy Kings korábbi frontemberei: Nicolas, Paul, George és Mario Reyes. A csapat a zenei és kulturális örökségükkel létrehozott egy olyan hangzást, mely egy lépéssel előbbre jár, mint a latin-flamenco-rumba ritmusokkal óriási sikereket elért Gipsy Kings. A Gipsy All Stars előadásában olyan dalokat hallhatunk február 16.-án mint a Bamboleo, Djobi Djoba, Un Amor, La Quier, Volare, Ben Ben Maria, My Way vagy a Porompompero.

Kool and the Gang - Világsztárok Magyarországon

Az EARTH WIND & FIRE 2 generáció szívét is megdobogtatta csodálatos zenéjével. Al McKay 1973-tól 1981-ig volt a zenekar gitárosa, dalszerzője és frontember. 8 év, 7 album, mérföldek ezrei után elhagyta a zenekart, és új projektekbe fogott. Néhány évvel ezelőtt kiötlötte, hogy újra össze kéne hozni a csapatot. Az ő vezetésével olyan zenészek lépnek színpadra Budapesten is, mint Bruce Conte – gitár, Ben Dowling – billentyű, Michael Harris – trombita, Hussain Jiffry – basszusgitár, Tim Owens – ének, Enzo Villaparedes – trombita, Calude Woods – ének, Joey DeLeon- ütősökMichael Shapiro – dobok, Endell Kelly – harsona, Ed Wynn – saxofon, DeVere Duckett – ének, Bryan Loren – billentyű és ének. Az együttes olyan slágereket ad majd elő, mint a September, Fantasy, Getaway, Evil, Love’s Holiday vagy a Singasong.

A KOOL & THE GANG 70 millió eladott lemezzel a háta mögött generációkat szórakoztat zenéjével. Az olyan dalok, mint a Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness és az Open Sesame a következő elismerésekkel büszkélkedhetnek: 2 Grammy díj, 7 Amerikai zenei díjat, 25 Top Ten R&B sláger, 9 Top Ten Pop sláger valamint 31 arany és platina album tulajdonosai. A csapat az elmúlt 35 évben folyamatosan koncertezett - ez a legtöbb az R&B zenekarok történetében.

Időpont: 2006. február 16.
Helyszín: Budapest Sportaréna
Jegyárak:
Ülő: 15000, 12000, 8900, 7500
Álló: 8900

Jónap Tamás

2005. 11. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 11. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 01. 17:05
szeretném tudni,hogy hol lehet a koncert jegyeket megrendelni,
Vendég 2005. 12. 08. 11:49
cijasztok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Világsztárok Magyarországon cikk képei
Kool and the Gang - Világsztárok MagyarországonKool and the Gang - Világsztárok Magyarországon