Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Marilyn Manson megnősült

Marilyn Manson - Marilyn Manson megnősült

Marilyn Manson a hétvégén egy írországi kastélyban négy évnyi együttélés után feleségül vette barátnőjét, Dita Von Tesse táncosnőt.

Szombaton megnősült Marilyn Manson. Az írországi Kilsheelan-ban található Castle Gurteen-ban megrendezett esküvőn feleségül vette barátnőjét Dita Von Tesse-t, polgári nevén Heather Sweet-et. A ceremónia minden atrocitástól és horrorisztikus elemtől mentes volt, elmaradt a beígért vércsere, ehelyett csak az egymásnak írt verseiket olvasták fel. Az esküvőn a szűk család körön kívül csak a közvetlen barátok, összesen hatvan meghívott volt jelen. Az egyházi esküvő - mint várható volt - elmaradt, csak polgári szertartást tartottak, melyet rendező barátjuk, Alejandro Jodorowsky vezényelt le, a zenét pedig Max Raabe, német zenész szolgáltatta.

Marilyn Manson - Marilyn Manson megnősült

A pár Marilyn 32. születésnapja óta , 2001. január 5-e óta van együtt, a lánykérésre idén tavasszal került sor. Mindkettejüknek egyébként ez az első házassága.

fkriszta

2005. 12. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 12. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 05. 10:59
dita von tesse egy őrült, ha hozzáment egy ilyen aklakhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! manson csak házasodjon egy sátánnal!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2005. 12. 05. 22:54
Végre kiderül , hogy ő is egy ember aki baromi jól csinálja a dolgait a színpadon! Ha eddig nem derült volna ki ő nem a Sátán hanem egy igazi rocksztár!! De akik most őt szapulják ugyanezt tették volna anno Ozzyva, a Kissel vagy Alice Cooperrel! Manson a maga módján zseniális és kevésbé ártalmas mint egy kopasz bmw-s gengszer akikkel tele ven ez az ország (is)!!! ez fix!!!!
Vendég 2005. 12. 06. 13:37
és mi lesz Rose McGowannal?
Vendég 2005. 12. 06. 15:06
JÓ A ZENÉJE CSAK AZT NEM ÉRTEM MIÉRT KELL ENNYIRE RÉMESEN KINÉZNI. MÁR KINŐTT ABBÓL A KORBÓL AMIKOR A FIATALOK EZZEL BOSSZANTJÁK A FELNŐTTEKET VAGY "LÁZADNAK"

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Marilyn Manson megnősült cikk képei
Marilyn Manson - Marilyn Manson megnősültMarilyn Manson - Marilyn Manson megnősültMarilyn Manson - Marilyn Manson megnősült