Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eros és Anastacia duettje

Anastacia - Eros és Anastacia duettje

Eros Ramazzotti és Anastacia külön-külön is óriási sikereket értek már el, de most egyesítették erőiket, így elkészült egy kivételes dal a nem mindennapi párostól, címe: I Belong To You.

A Milánóban felvett új szerzeményt a szakma és a rajongók egyöntetűen az elkövetkező hónapok legnagyobb slágerének jósolják. Erre minden esély megvan, hiszen a dal a nagy slágerek összes elemét magában hordozza. A két gyönyörű hangú énekes lélegzetállító előadásmódja rögtön elvarázsolja a hallgatót, nem beszélve a fülbemászó, romantikus dallamokról, valamint a két ember össze-tartozásáról és szerelméről szóló szövegről. A dal érdekessége, hogy egy párbeszédhez hasonlóan egyes sorokat Eros énekel olasz nyelven, míg Anastacia angolul vall szerelmet az olasz szívtiprónak. 2 sor erejéig pedig közösen énekelnek angolul és olaszul.

Anastacia - Eros és Anastacia duettje

A fantasztikus duett megtalálható Eros Ramazzotti: Calma Apperente című új albumán és Anastacia: Pieces Of A Dream című válogatáslemezén. Mindkét album hihetetlen sikernek örvend szerte a világban. Eros lemezéből már 1,5 millió példány fogyott, hazájában 7x platinalemez, Svájcban szintén platinalemez, Németországban, Spanyolországban, Ausztriában, Franciaországban, Belgiumban és hazánkban pedig aranylemez. A Calma Apparente album a hazai eladási listán 4 hete TOP 5-ben szerepel. Anastacia válogatáslemezét már több mint 1,2 millióan vették meg és 3 hete szilárdan tartja 6. helyét az európai albumeladási listán.

A dal a legjobb időben érkezett: meghitt hangulatot varázsol a karácsonyi előkészületekhez és ünnepekhez, de remélhetőleg Valentin-napon is ezzel üzennek egymásnak majd a szerelmesek. Az énekesek nagyszerű klipet is forgattak, ami december végén lesz látható. A klipforgatás kiváló hangulatban telt, hiszen a két énekes szerelmespárt alakít, de a forgatáson készült képeket elnézve úgy tűnik, ez mindkettőjüknek több, mint egy szerep.

Jónap Tamás

2005. 12. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 12. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 08. 16:57
Mit tudom én!!!!!!!
Vendég 2005. 12. 09. 20:19
fura
Vendég 2005. 12. 11. 20:38
kit érdekel
Vendég 2005. 12. 17. 16:34
Elmegy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eros és Anastacia duettje cikk képei
Anastacia - Eros és Anastacia duettjeAnastacia - Eros és Anastacia duettje