Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új lemez előtt a Tankcsapda

Tankcsapda - Új lemez előtt a Tankcsapda

Hét állomásos mini turnéval szakította meg új lemezének munkálatait a legnépszerűbb hazai rockzenekar, a Tankcsapda. December 16-án és 17-én a Petőfi Csarnok színpadán, majd dec. 29-én szülővárosukban, Debrecenben a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban koncerttel zárják az idei évet.

"Mivel nagyon az új lemezre készülünk, csak azért vannak ezek a bulik mert a rajongók és mi is nagyon megszoktuk már, hogy minden év végén van pár koncert. Egyébként most nincs új lemez nincs új videóklip, semmiféle lemezbemutató turné, csak egyszerűen a szó jó értelmében vett Tankcsapda koncertek "- mesélte Lukács László frontember.

December 6-án került a boltokba az a DVD kiadvány, mely a 15 éves jubileumi koncert keresztmetszete. A Tankcsapda 2004 őszén ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. A jubileumi turnézáró koncertre szülővárosukban, Debrecenben, a Főnix Csarnokban került sor. A kezdetben apró klubokból indult, és az évek alatt országosan ismert és elismert zenekarrá vált debreceni trió és a csarnokot megtöltő Tankcsapda-rajongók felejthetetlen élményt szereztek egymásnak ezen az estén. A koncert átfogó képet ad a Tankcsapda elmúlt tizenöt évéről: 16 dal, plusz egy interjú található meg a zenekar tagjaival.

Tankcsapda - Új lemez előtt a Tankcsapda

A jövő év nagyon sok újdonságot tartogat a rajongók számára. Ebből a fontossági sorrend első helyén természetesen az új album áll.

"Az új album még javában formálódik, van jó néhány dal, ami csak félkész állapotban van, zenei és szövegi értelemben, de az mindenképp elmondható, hogy lendületes rock 'n' roll lemez lesz. Mondjuk úgy, hogy "old-school" tankcsapdás, igazi rock 'n' roll lemez. Nagyon sok dallam van az új számokban, nagyon sok dallamos refrén, vagy nagyon sok jól énekelhető téma, ám nagyon nagy hangsúlyt kaptak most a tempók!" – árulta el Lukács Laci.

Az új Tankcsapda albumra tehát még várni kell. Addig is itt vannak az év végi koncertek, amit a budapesti dupla Petőfi Csarnok illetve a debreceni buli zár.

"A debreceni Főnix Csarnokos koncerten több mint tízezer rajongó volt jelen. Most év végén azonban nem ott tartjuk az év végi záróbulit, hanem a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban! Több oka is van ennek. Az egyik oka az, hogy az új lemezre készülünk és az új lemez elég sok erőnket meg időnket, leköti. És egy Főnix Csarnok megszervezése, lévén a Tankcsapda eléggé egy önálló alakulat, azzal is jár, hogy nekünk mindenen rajta kell tartani a szemünket. Még akkor is ha kiváló háttérmunkát végeznek a barátaink, akik ebben segítettek nekünk. Egyrészt, tehát nincs most rá energiánk meg időnk. Másrészt, azért sincs értelme a Főnix Csarnoknak mert, ebben az évben nem jelent meg új lemezünk, nincs új videoklipünk, nincs igazából semmi apropója annak, hogy Főnix Csarnokot csináljunk. Tavaly volt a 15 éves jubileum. Azt gondolom, hogy a következő Főnix Csarnokos koncertre nem kell újabb 15 évet várni nyilvánvalóan, de mindenképpen kell, hogy legyen valamilyen apropója, hogy egy ilyen helyen játszunk. Ha lesz oka, ha lesz miértje."

2005. 12. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 12. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 13. 23:30
....üvölts úgy mint az állat! Itt vannak a tankok!!!!!...
Pötyi 2005. 12. 14. 9:24
"Lopok neked egy könyvet, a lapjait teleírom, vérrel verítékkel, valahogy még kibírom, de aztán elmegyek innen messze, h többé ne is láss.. lopjon könyvet, írja a könnyeivel tele valaki máás.." <- ha az Ember Tervez vonalából lesz benne valami, még az is lehet h újra megszeretem.....
Vendég 2005. 12. 14. 11:43
egy szemétdombra szültek.........IMÁDOM A TANKCSAPDÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!rock4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ever
Vendég 2005. 12. 14. 16:36
királyok vagytok

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új lemez előtt a Tankcsapda cikk képei
Tankcsapda - Új lemez előtt a TankcsapdaTankcsapda - Új lemez előtt a Tankcsapda