Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

5 éves a Chi Records

Chi Recordings - 5 éves a Chi Records

Az unalom ellen szövetkezett, magukat csak a Chi Recordsnak nevező alvilági zenemaffia fennállásuk ötödik évfordulójára nem kis méretű bulit szervez az A38-on. A cikkben szó lesz továbbá a Karinthy: Utazás a Koponyám körül audiovizuális remake-ről, a CHIWare ingyenes letöltő-oldalról, és a legújabb bakelitkiadványokról.

Az zajos ünnep alkalmából minden érintett villan egy rövidet december 17-én az A38-on tartandó közös szösszeneten. Fellép Mord, Bega, Finekevin, Bamb, Anorgaszter, Vije Transzrep, Flaki. Lesz Orrbár-os buli, tombola, vattacukor. Fellép továbbá Davetipper, Chriscarter, Eliteforce, Flacksu, Amb, Raster, Naga, Fcb, Cord, Beta.

Utazás a konyám körül (remake)

A Naga által vezérelt műsor ajánlója így szól: „Kedves Központi Idegrendszer! Ön egy meghatározhatatlan műfajú audiovizuális élménygomolyagba cseppent. Most átereszthet magán egy olyan "hangjátékot", melynek optimális befogadásához az alkotók fotelt, közepesnél picivel jobb minőségű fülhallgatót és becsukott szemet írtak volna elő, ha a közreműködő Vj-k nem vették volna le önről még a képek és belső fantáziák felidézésének terhét is. Önnek így semmi dolga nem maradt. Csak lenni, szuszogni.”

A ’37 ben kiadott regény-ből eredetileg csak rádiós hangjáték készült, melyet a Petőfi Rádió sugárzott volna. Naga a rádió irodalmi archívumából és saját kiadatlan számaiból ollózta össze a műsort, mely leginkább az ambient, a dub, és a chill-out műfajából szemezget. Az agydaganat végzetes megjelenéséből előbb nagyhatású könyv, majd színészi előadás, végül dj-mix lett.

CHI Ware

Elkészült a Chi Records Creativ Common licenszen alapuló oldala, ahonnan ingyenesen tölthetők le a kiadó bizonyos kiadványai, bármilyen felhasználás céljából. A tervek szerint havonta lesznek új letöéthető kiadványok. Az első számok 2005 december 17-től érhetők el.

Chi Bakelitek

Januárban várható Flack.su "Toddler" című house bakelitje, aminek B oldalát az angol breakbeat- legenda, BLIM remixelte. A lemeznek már most zajos a visszhangja a szakmán belül, így DJMag Break+Beats listajanak 7.helyen landolt.

Ferenczi Attila

2005. 12. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2005. 12. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

5 éves a Chi Records cikk képei
Chi Recordings - 5 éves a Chi Records