Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eredeti és hiteles életrajzi könyv Robbie-ról

Robbie Williams - Eredeti és hiteles életrajzi könyv Robbie-ról

2003 nyarán a 125.000 férőhelyes Knebworth Parkban megszervezett három egymást követő minden eddigi nézőszámot megdöntő fellépés bebizonyította, hogy Robbie Williams Nagy Britannia legnépszerűbb művésze. Az öntörvényű és makacs Rob élettörténetét olvasva fény derül arra, hogy is nőtte ki magát a boy-group cikis tagjából a világ egyik legelismertebb előadóművészévé.

Mostanában megint reflektorfényben van Robbie, legutóbb arról híreztek az angol pletykalapok hogy pert nyert nemi hovatartozásával kapcsolatban. Pedig anno ő maga terjesztette a negatív híreket. A Robbie Williams sikersztori c. könyv írója a barátok, családtagok, nagy szerelmek, szakmabeli riválisok, managerek és nem utolsó sorban Robbie Williams személyes vallomásait szövi egy valósághű, ugyanakkor élvezetes történetté, amely egyben a sikeres előadó életéről és karrierjéről készült számvetés is. Ellentétben a Robbie személyét övező sajtóhisztériával, a sikersztori botrányszagú pletykáktól mentes, mindenféle kétes híresztelést eloszlat. Az olvasó ennek cserébe megismerkedhet a nem pusztán "színpadi jelenség"-ként létező "húsvér" Robbie Williams-szel. Kiderül, hogy miért volt a Take That sikercsapat fekete báránya, milyen nőkkel hozták hírbe, miért nem tudta leküzdeni a drog és alkoholfüggőségét, és nem utoljára ki az a Jonathan Wilkes.

A könyvből számos zenei elismerés, életút is kiderül, megtudhatjuk például azt, hogy a Take That után Robbie karrierje nem indult azonnal el, sőt Gary Barlow sikert sikerre halmozott. Majd eltelt pár év és a fenegyerek Williams meghódította a világot. A szerző, Emme Morgan számos érdekes és látványos fotókkal illusztrálta a hiteles információkat tartalmazó kötetet. Nagyon érdekes, hogy végigolvasva nem kapunk egyértelmű választ arra, hogy vajon jófiú-e vagy rossz Robbie. Az viszont tény, hogy sikeres.

A kötetet ajánlom a rajongóknak és mindazoknak, akik bővebbet akarnak megtudni napjaink botrányhőséről és nem utolsó sorban remek zenei életútjáról.

A Robbie Williams Sikersztori
3990 Ft
Pannonica Kiadó

Jónap Tamás

2005. 12. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 12. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 27. 16:43
miért nem tesztek fel uj számokat robbie wiliams-tdfadfjhsaf
Vendég 2006. 01. 04. 17:49
Én imádom Robbie Williams-szet úgy ahogy van!!!!! Tüncy
Vendég 2006. 01. 12. 17:46
Sándor Kedvelem a hangját ennek a fenegyereknek, és Bp-en meg is hallgatom a színpad mellől! :)))
Vendég 2006. 01. 12. 18:53
Egyértelmű hogy Rob a khirály!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eredeti és hiteles életrajzi könyv Robbie-ról cikk képei
Robbie Williams - Eredeti és hiteles életrajzi könyv Robbie-ról