Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sugababes: Mutya kilépett!

Sugarbabes - Sugababes: Mutya kilépett!

A Sugababes hivatalos közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Mutya Buena kiszállt az együttesből. A több hónapja tartó találgatásnak immár vége, Mutya helyére hamarosan új tag érkezik.

A Sugababes a mai napon a honlapján keresztül tudatta rajongóival, hogy Mutya már nem tagja az együttesnek, nélküle folytatják tovább. Mutya döntését családi okokra hivatkozva indokolta, mindemellett hangsúlyozta, hogy a trió másik két tagjával, Keisha-val és Heidi-vel baráti viszonyban váltak el egymástól. A Sugababes ettől függetlenül nem oszlik fel, Mutya helyére rövidesen egy új tag érkezik, akinek a személyére a hivatalos közlemény szerint 24 órán belül fény derül.

Sugarbabes - Sugababes: Mutya kilépett!

„Nagyon élveztem az elmúlt éveket és nagyon büszke vagyok mindenre, amit a Sugababes-zel elértünk az évek során. A döntésemet tisztán személyes okokból hoztam meg. Nagyon nehéz és egyáltalán nem egy hirtelen jött döntés volt otthagyni a Sugababes-t. 13 éves voltam, amikor elkezdődött a Sugababes és szinte az eddigi életemet az együttesnek és a zenének szenteltem. Azt hiszem, eljön az ember életében egy olyan pont, mikor átértékeli a dolgokat, hogy mit is szeretne igazán elérni. Nálam ez most jött el.” – nyilatkozta Mutya.

Ez nem az első tagcsere a Sugababes történetében, hiszen 2001-ben az egyik alapító tag, Siobhan Donaghy lépett ki, akit Heidi Range váltott fel.

fkriszta

2005. 12. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 12. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 21. 18:56
Had mennyen, úgyis ő volt a legkurvább a 3-ból.
Vendég 2005. 12. 21. 19:15
jhjvuhfuh7er7w3z48ejruiszieíjkydjxyhxujynxcjhfujxdnfkxcjfkcmvkcjfixjdcxkjsoyuiasjdkxmkcnuxfhnvzudghfcnvchbuzhfzughczdgfzgczxgfzxcgfzxgtc6rtwseriwajijmfkinhfuhzffhgfgkhlghlgkhlkhgl: hbhsgdhsbhdf:ofsdyirzh
Vendég 2005. 12. 21. 19:17
Nemrossz?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég 2005. 12. 22. 13:01
Hülye volt,és csúnya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sugababes: Mutya kilépett! cikk képei
Sugarbabes - Sugababes: Mutya kilépett!Sugarbabes - Sugababes: Mutya kilépett!