Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elton John Windsorban megházasodott

Elton John - Elton John Windsorban megházasodott

Évtizedes álmát váltotta valóra a pop-rock egyik legnagyobb világsztárja, Elton John, aki az első lehetséges pillanatban hivatalosan is egybekelt férfipartnerével. Az 58 éves Sir Elton és a vele 12 éve együtt élő barátja, a 43 éves, brit-kanadai David Furnish filmproducer a brit királyi család legnagyobb rezidenciája, a London nyugati határában fekvő Windsor kastélyának árnyékában esküdött örök hűséget egymásnak.

Ugyanabban a szerény városházi polgári házasságkötő teremben, ahol Károly trónörökös és kedvese, Kamilla cornwalli grófnő tartotta esküvőjét. A ceremóniát is ugyanaz az anyakönyvvezető, Clair Williams vezényelte, aki annak idején Károlyt és Kamillát összeadta. A rendkívül népszerű rocksztár és partnere azzal a brit törvénymódosítással élt az első lehetséges napon, amely Angliában és Walesben szerdától lehetővé teszi az azonos nemű párok együttélésének törvényesítését a heteroszexuális házaspárokéhoz hasonló jogosultságokkal.

Sir Eltont és partnerét több ezer rajongó köszöntötte hatalmas tapsviharral a windsori városháza előtt, amikor a pár acélkék Rolls-Royce-on megérkezett a ceremóniára. Az énekes és Furnish fehér, illetve fekete nyakkendős, fényes fekete szmokingban járult az anyakönyvvezető elé; Sir Elton a már szinte védjegynek számító lila szemüvegei egyikét viselte. Háromnegyed órás ceremónia után, immár törvényesített kapcsolatban élő párként, láthatólag igen jó hangulatban léptek ki a városháza vörösbarna díszkapuján, az érkezéshez hasonló üdvrivalgás közepette. A windsori szertartás az előzetes bejelentéseknek megfelelően szerény körülmények közepette zajlott, azon mindössze a pár szülei voltak jelen tanúként. A ceremónia utáni bulira mindenkit meghívtak, aki számít a nemzetközi showbiz világában.

A Sir Elton Windsorhoz közeli kastélybirtokán felállított két hatalmas, hófehér, fűtött sátorba több mint hétszáz híresség volt hivatalos, köztük David Beckham, a világ legismertebb aktív futballistája, Ozzy Osbourne, a kemény rock híveinek bálványa, és Liz Hurley színésznő-modell.

A világraszóló mulatság nem hivatalos értesülések szerint 1 millió fontba (370 millió forint) került, de Sir Elton kikötötte, hogy a vendégek esküvői ajándék helyett inkább az általa jegyzett Aids-alapítványnak adományozzanak.

-MTI-

2005. 12. 21.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2005. 12. 21. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2005. 12. 22. 20:18
ez undorító!!!
Vendég 2005. 12. 22. 20:18
ez undorító!!!
Vendég 2005. 12. 22. 20:18
ez undorító!!!
Vendég 2005. 12. 30. 15:46
Hányás, a párja jobban néz ki, de lehet az nem is bu*i.csak a lóvéért,már azt is bevállalja! szégyen!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elton John Windsorban megházasodott cikk képei
Elton John - Elton John Windsorban megházasodott