Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Balkan Fanatik krakkói kalandja

Balkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandja

December közepén Lengyelországba látogatott a Balkan Fanatik, ahol a zenekar koncertjével zárult a krakkói színházi napok rendezvénysorozata. Lepéék némi meglepetéssel is szolgáltak a helyieknek.

A hazai betyárok a biztonsági erők figyelmét is felkeltették olyannyira, hogy még egy közös performance-ra is összeálltak. Nem kis meglepetést okozva a helyi közönség számára. A koncert kezdő motívumaként két helyi biztonsági őr bilincsbe verve kísérte fel Lepét a színpadra, majd szimbolikusan szabadon engedte a magyar betyár legényt, hogy a Balkan Fanatik megkezdhesse frenetikus koncertjét.

Balkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandja

A koncert óriási sikert aratott és a buli a koncert termen kívül Krakkó belvárosában folytatódott hajnalig a helyi arcokkal vad „mézvodka” ivászat közepette. A „különleges” fellépés fotóit az alábbiakban tekinthetitek meg.

2005. 12. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2005. 12. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Balkan Fanatik krakkói kalandja cikk képei
Balkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandjaBalkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandjaBalkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandjaBalkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandjaBalkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandjaBalkan Fanatik - A Balkan Fanatik krakkói kalandja