Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Liza Minelli ezúttal tényleg jön!

Liza Mineli - Liza Minelli ezúttal tényleg jön!

Liza Minnelli minden idők egyik legnagyobb dívája, akinek tehetségét mind a mai napig senki nem merte megkérdőjelezni a szakmában. Judy Garland és Vincent Minnelli lányaként már eleve jó esélye volt a hírességre, de ő képes volt arra, hogy kilépjen anyja és apja hírnevének bűvköréből, és saját énekesi, színészi és táncos tehetsége által hódítsa meg a színházi-, mozi- és varieté világ legmagasabb csúcsait. A művésznő áprilisban koncertezik hazánkban.

Minelli április 10-én a Budapest Sportarénában azzal a műsorral mutatkozik be a magyar közönség előtt, amellyel Nyugat-Európa nagyvárosaiban lép fel. Az előadásra, mely 2 részből áll, 14 tagú zenekara kíséri el. Az első részben Liza Minnelli a legnagyobb musical világslágereket adja elő, a második részt pedig saját leghíresebb dalaiból állították össze.

19 éves volt, amikor először Tony díjjal tűntették ki (Flora the Red Menace - 1965), jóllehet, már háromévesen benne volt a showbizniszben – anyjával játszott a The Good Old-ban - és 16 volt, amikor a Broadway-t elkezdte meghódítani. Legnagyobb sikereként Magyarországon a Kabaré című filmet említhetnénk, ami persze csak egy a számos nevezetes mérföldkő közül, amelyek karrierjének útját szegélyezik. Academy-Award, Golden Globe, Tony, Emmy – ezek a nagypresztízsű díjak mind megvannak neki, nem egyik többször is…

Liza Mineli - Liza Minelli ezúttal tényleg jön!

Mostanában 2 lemezzel is gyengíti a piacon munkálkodó ifjak esélyeit: ezek a „Liza is Back” illetve a „The Best of Liza Minnelli”. A 21. század is úgy fogadta Liza Minnelli-t, mint az utóbbi 40 év legnagyobb tehetségét és az amerikai showbiz’ egyik legfényesebb csillagát.

Tavaly év végén Párizsban a Star Academy gáláján ( ez kb. a francia Megasztár megfelelője) Elton John-nal és Madonnával 35 ezer ember előtt lépett fel illetve az ARD német televíziótársaság jóvoltából decemberben Elton John-nal együtt koncertet adott az AIDS-esek javára.

Korábban is úgy volt, hogy a világsztár jön hazánkba, de egy balul sikerült szervezés eredm,ényeképp ez meghíusult, ebből is látszik, hogy a szervezést profiikra kell bízni.

A koncertre a jegyeket a Budapest Sportaréna jegypénztárában illetve országszerte a Tickepro hálózatában lehet megvásárolni.

Jegyinfo: www.ticketpro.hu vagy (1) 4222682

Jónap Tamás

2006. 01. 05.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 01. 05. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 07. 19:39
hiszi a piszi
Vendég 2006. 01. 08. 0:51
Vén tyúk
Vendég 2006. 01. 17. 16:20
Szerintem jóóóóóóóóóó én örülök
Vendég 2006. 01. 20. 16:33
hát amikor legutóbb találkoztam vele (tavaly májusban), nem volt éppen kirobbanó formában.... Két emberre csimpaszkodott, csak úgy bírta magát húzni.......

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Liza Minelli ezúttal tényleg jön! cikk képei
Liza Mineli - Liza Minelli ezúttal tényleg jön!Liza Mineli - Liza Minelli ezúttal tényleg jön!