Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Belmondo: klippel nyomulnak

Belmondo - Belmondo: klippel nyomulnak

Czutor Zoli szakállt növeszt, Szabó Lacinak beszorult a nyaka. A Belmondo első klipje komoly játszási rotációval megy a magyar Viva TV-n, amely január 3-a óta naponta többször is leadja a 'Lesz, volt van...' című számot, amely a csapat hivatalos oldaláról is leszedhető.

A CD hanganyaga január 15-re készül el, a megjelenés február végére várható, ám az együttes weboldalán meghallgatható a 2005-ös, 10 számos demofelvétel.

Február elejétől indulnak a koncertek, Budapestre, Szegedre, Szombathelyre, Pécsre és Debrecenre is hívják a zenekart.

Az énekes-frontember Czutor Zoltán már alig várja a 14 dalt tartalmazó CD megjelenését és a koncerteket: "A szakállamat addig nem vágom le, míg el nem készül az album mastere és a rám bízott szegedi színházi darab (a Mechanikus Narancs) teljes, 18 műből álló zenei anyaga. Tervezzük, hogy a szőrzettől egy tv-műsor keretein belül, több fázisban kellene megválni. Először ferencjóskásra, aztán huszárosra vágni, végül a bajuszt is leborotválni. Mindegyik fázis között egy-egy dalt adnánk elő."

Január 17-én este 19 órakor lesz egyébként az első baráti, stáb- és közönségtalálkozó, melyen a klipet és a róla készült werkfilmet tekinthetik meg a Belmondo-kör régi, új, friss és újdonsült tagjai.

A klipről és a Belmondóról Szabó Laci, az együttes gitárosa - aki a Flashback nevű zenekarból is ismerős - mesélt.

"A klipforgatás botrányosan jó volt. Először a 'zolis részek' kerültek felvételre, úgyhogy a többiekkel minden hülyeséget kitaláltunk, hogy lefoglaljuk magunkat. A nap végén, amikor a trófeás jelenetekhez értünk, akkor derült csak ki, hogy az a fa keret, amit nekem csináltak, kicsit kisebbre sikeredett, és alig kaptam levegőt. Mivel Anti [Kaldenecker Antal, a klip forgatókönyvírója] velem csinálta a pislogós, grimaszolós részek nagy részét, kb. 2-2 és fél órán keresztül csüngtem a falon. Miután lekerültem onnan, az ájulás kerülgetett, de a klipet visszanézve azért megérte a szenvedés."

Laci a Flashback utáni váltásról elmondta: "Páran negatívan megjegyezték velem kapcsolatban, hogy nem értik a stílusváltásomat. A lényeg, hogy jól érezzem magam egy bandában és sajátomnak érezzem az egészet. A Belmondóban ez maximálisan megvalósul, remek emberekkel, zenészekkel játszhatok együtt. Ugyanúgy imádom most is a keményebb vonulatot, mint az igényes populáris zenét, de ez évekkel ezelőtt is így volt. Nincs itt semmiféle stílusváltás..."

Gab

2006. 01. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 01. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 16. 0:08
Miért pont Belmondo a neve?
Vendég 2006. 01. 16. 19:55
nagyon birom azt a számot (lesz, volt, van...) ;)
Vendég 2006. 01. 22. 23:19
Akinek megvan a lesz,volt,van..vagy tud egy olyan linket ahonannan le lehet tölteni légyszi küldje el nekem e-mailbe h.ati90@freemail.hu köszike
Vendég 2006. 01. 25. 16:16
Fúúúú nagyon jó Belmondó uj száma (lesz,volt,van) :))) Ma szerezte be!! :)) Imáááádom

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Belmondo: klippel nyomulnak cikk képei
Belmondo - Belmondo: klippel nyomulnak