Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Adagio: Aranylemez és Mahasz 1. hely!

Adagio - Adagio: Aranylemez és Mahasz 1. hely!

Villámgyorsasággal lett közönségkedvenc az Adagio trió. Néhány hét alatt egy egész ország megismerte őket. A siker titka három képzett hang, és csodálatos, jól ismert dalok egyedi előadásmódban.

A műfajok közötti határok elmosódása lehetővé tette, hogy klasszikus énekstílusban, szimfonikus hangszereléssel az új köntösbe bújtatott nagy slágerek újra elvarázsolják a hallgatóságot. A helyenként érdekes angol kiejtést leszámítva, a három énekes stílusa, előadásmódja és visszafogottsága pedig mindehhez adott egy méltó rangot.

A lemezmegjelenés óta számtalan tévéműsorban mutathatták meg, hogy mit tudnak ők így együtt, hárman! A kiváló managementnek köszönhetően szerepeltek a Nap-keltében, a Lottósorsolás vendégeként, az Aranyág gálán, a Találkozásokban és még rengeteg helyen. A közönség szeretetének köszönhetően debütáló albumuk még karácsony előtt bearanyozódott, így talán nem is kaphattak szebb ajándékot a karácsonyfa alá, mint saját aranylemezüket! Az életük fenekestül felfordult az elmúlt pár hónapban. A "szokásos" színházi sikerek és az iskola mellett (Péter Graz-ban tanul operaéneklést) interjúk, forgatások, próbák, utazás és autogramosztás. A rajongók legnagyobb örömére hamarosan élőben is meghallgathatjuk Sanyit, Zsoltot és Pétert, azaz az Adagio-t!

Gab

2006. 01. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2006. 01. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 17. 18:12
Szerintem hihetetlenül gagyi ez a trió, pocsék a hangszerelés és gyakorlatilag hallgathatatlan a lemez. Nagyszerű a management és valakinek már megint rengeteg pénze és kapcsolata van eladni ezt a kudarcot.
Vendég 2006. 01. 17. 21:37
Gratula a trió marketingeseinek. A lemez maga (meghallgattam!) fizikai fájdalmat okozott. A szövegeket már csak légkalapáccsal lehetett volna még precízebben beleütni a dallamba.
Vendég 2006. 01. 19. 20:05
Az biztos hogy nagy pénz van benne!!! Hihetelenüól szarul énekelnek
Vendég 2006. 01. 20. 18:30
nem akar valaki kinyalni?várom a jelentkezőket!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Adagio: Aranylemez és Mahasz 1. hely! cikk képei
Adagio - Adagio: Aranylemez és Mahasz 1. hely!