Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem házasodik

Eminem - Eminem házasodik

Alig telt el egy hónap, hogy a rapper és főiskolai szerelme újból összejöttek, kapcsolatukat egyből házassággal pecsételték meg. A hírt az Interscope Records is megerősítette. Született Marshall Bruce Mathers és jegyese Kim a szűk családi és baráti kör jelenlétében esküdtek meg.

Barátok körébe persze az összes kollégát, a D12 tagjait, 50 Cent-et, Obie Trice-t és a G-Unit tagjait is beleértjük. A pár a nászutat a sok munka miatt későbbre halasztja.

Kimnek és Eminem 2 évi házasság után 2001-ben váltak el a lányuk körül kialakult családon belüli problémák miatt. A 33 éves rapper és ex-felesége csak 2004-ben látta újra egymást, majd egy évi huzavona után ismét összejöttek. Mellesleg a pár mindkét tagja a Észak-Detroitban az Eight Mile Road környékén fekvő külvárosban nőtt fel, így ismeretségük sok-sok évre visszanyúlik.

Ferenczi Attila

2006. 01. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 01. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 22. 20:44
Mond már meg hogy kit érdekel ez a senki!!!??? Már lejárt lemez ez az ember!!!Múló sztárocska!! Még próbálkozik ilyenekkel hogy válogatás lemez,házasság, de késsz vége... ő már eltűnik a sűllyesztőben..és oda is való mert semmi tehetsége nincs neki!!!
Vendég 2006. 01. 23. 13:46
Sztem pedig Em sokat tett a hip-hop-ért. Tehetségtelennek nevezni meg... hát. Te biztos jobb lehecc, szánalmas ez a mondatod. Peace! Bence
Vendég 2006. 01. 23. 20:38
Sokat tett hogy mégtöbb idióta bőgatyás kis seg(g) fej legyen!!!
Vendég 2006. 01. 24. 16:12
Em a királyok közt is király a remény a hip-hop-ban ha ő nincs akkor az egész egy szart sem ér! Mindig újat mutat és mindig is egy csillag lesz MINDEN ember szemében!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem házasodik cikk képei
Eminem - Eminem házasodik