Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Vége a hallgatásnak: Axl Rose 2006-ra új albumot ígér

Guns N' Roses - Vége a hallgatásnak: Axl Rose 2006-ra új albumot ígér

A legendás Guns n’ Roses frontembere, Axl Rose alig egy hete úgy nyilatkozott, hogy még idén megjelenik az együttes új albuma. A vegyes érzelmekkel várt korong Chinese Democracy névre hallgat majd.

Az együttes csillaga a ’80-as évek végén ragyogott fel, és a ’90-es évek elejéig ontották magukból a fantasztikus slágereket. A felejthetetlen dallamok után azonban, közel egy évtizede, eltűntek a köztudatból. Axl 2002-ben, majd 2004-ben megkísérelte ugyan a visszatérést, de a sajtó inkább volt hangos újabb botrányaitól, mint sikereitől. Hiába: Matt, Slash, Duff és Gilby távozása óta a Guns n’ Roses már nem a régi.
Míg az egykori társak itt-ott felbukkantak, különböző bandákban kipróbálva magukat, Axl makacsul tartotta magát a Guns n’ Roseshoz, és szavaiból úgy tűnik, a sok éves, csendes munkálkodás végre meghozta gyümölcsét.
„Ez egy nagyon összetett album lesz” - meséli. - „Ezzel valami egészen mást akarok kipróbálni. A hangzásvilág olykor a Queent idézi. Biztos lesznek, akik azt mondják majd, hogy ’Ez nem illik Axl Rose-hoz, sem a Guns n’ Roseshoz’. De egy-két számot biztos imádni fogtok róla” - teszi hozzá mosolyogva. – „Harminckét dalon dolgozunk, ebből közel huszonhat már kész is van.”

Guns N' Roses - Vége a hallgatásnak: Axl Rose 2006-ra új albumot ígér

Természetesen nem kerül fel mind az új albumra: azon a tizenhárom legjobb dalt hallhatjuk, remélhetőleg hamarosan. „A ’Better’, a ’There Was a Time’ és a ’The Blues’ című számok a kedvenceim” – teszi hozzá Rose.

2006. 01. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 01. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 25. 15:28
fAxl rózsa már mehetne nyugdíjba
Vendég 2006. 01. 25. 16:45
Axl minden évben azt mondja hogy megjelenik az új album..:D...
Vendég 2006. 01. 25. 20:41
AXL ROSE NEM EGYENLŐ A G'N'R -ral!!!
Vendég 2006. 01. 26. 9:07
Ezt ki mondta? Olvass figyelmesebben, vazz... Egyébként a mostani GnR a réginek már csak árnyéka, és az ő neve alatt fut minden, amit csinálnak... Úgyhogy ez van, szokj hozzá.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Vége a hallgatásnak: Axl Rose 2006-ra új albumot ígér cikk képei
Guns N' Roses - Vége a hallgatásnak: Axl Rose 2006-ra új albumot ígérGuns N' Roses - Vége a hallgatásnak: Axl Rose 2006-ra új albumot ígér