Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chris Rea búcsúkoncert

Chris Rea - Chris Rea búcsúkoncert

2006. március 5-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb angol rock zenésze, Chris Rea. Az érces hangú énekes legújabb és legutolsó turnéja keretében búcsúzik el rajongóitól, ezért, természetesen a Road to Hell, az Auberge és a Fool illetve a hasonlóan nagy slágerek sem fognak hiányozni az előadásából.

A több, mint 25 éves pályafutás és a több, mint 30 millió eladott lemez után ez szomorú, ám kihívásokkal teli fordulópont az életében. A 2006-os turné búcsú, de egyben a múlt és a jövő ünneplése is; a turnézással felhagy, a zenétől mégsem távolodik el egészen, a jövőben blues klubbokban lesz látható.

"Nem akarom, hogy az egészségügyi állapotom hátráltasson. Szeretek turnézni, ha lenne egy másik testem, ez volna a világ legkellemesebb munkája. Az egészségügyi állapotomat nem lehet előre megjósolni, sajnos, nem tudom garantálni, hogy nem leszek rosszabbul, ezért döntöttem úgy, hogy utoljára turnézom, mint Chris Rea. Másfajta munkát kell keressek" - nyilatkozta Chris Rea.

Chris Rea - Chris Rea búcsúkoncert

Több, mint húsz évet felölelő karrier, 18 album, 20 millió eladott korong. Bársonyosan búgó bariton, gördülékeny gitárszólók és jellegzetes fülbemászó dallamok, és nem utolsósorban megannyi szó szerint megasláger. Chris Rea, tehát jön, hozzánk nem először de utoljára és reméljük ennek népes honi rajongótábora is örül.

Jónap Tamás

2006. 01. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 01. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 20. 10:01
Helló Hól lehet jegyetkapni a koncertre?
Vendég 2006. 03. 23. 14:52
Honnan tölthetem le a dalait?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Chris Rea búcsúkoncert cikk képei
Chris Rea - Chris Rea búcsúkoncertChris Rea - Chris Rea búcsúkoncert