Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Josh feat Jutta dala meghódítja Európát?

Josheeva - Josh feat Jutta dala meghódítja Európát?

Nem mindennapi megtiszteltetés érte a nem régiben alakult, és egyre nagyobb sikernek örvendő Josh feat Jutta pop formációt. Debütáló klippjüket a Nincs az a szót, amelyet a Viva is rotációban játszik, lemezkiadójuk elküldte több külföldi partnerének.

Ennek apropójából Németországból a Dance DJ-k élvonálába tartozó DJ Mainfield DJ páros személyesen felvette a kapcsolatot Joshal, és elkérte a dal remixeit, majd az éneksávokat is hogy elkészíthesse saját mixét a dalból.

A DJ páros több németországi dance rádió lemezlovasa is egyben ahol először csak érdekességből, majd a hallgatók kérésére forgatták a dalt. Mivel a rádió hallgatók visszajelzései pozitívak voltak, ezért felvették saját dj szettjükbe is , amit rendszeresen pörgetnek a német és az osztrák klubbokban.. Marty Somville és Dj Mainbrain bevallása szerint a dal hangulata, dallamvilága, és az érdekes magyar nyelv fogta meg őket, ezért kezdték el játszani, a Nincs az a szót.

Hamarosan a DJ Mainfield saját mixe bakelit formájában is megjelenik, és remélhetően megkezdi hódító útját a német klubbokban is.

Jónap Tamás

2006. 01. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 01. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 01. 30. 21:21
hú de marhajó..mindenki mixelget jobbra balra!! DEJÓ EZ NEKÜNK!!...dögölnének meg ezek a zenéhez nem értő majmok...
Vendég 2006. 01. 30. 23:38
Artist: Aljas Kúszóbab Album: Térdelj le és Szeress Song: Lemezlovag Lyrics: Mike Music: Mike Elmentem egy disco clubba szombat éjszaka Úgy éreztem attól fogva nem megyek haza Megmérgezett a tuc-tuc zene itt van a fülemben Gyere bébi éreznem kell, hogy itt vagy melletem De szeretnék lemezlovag lenni Lemezeket tekergetni A gombokat nyomkorászni Egyik csajról a másikra átmászni Vakítanak a disco fények az őrült hangerő Szemben velem a sok bátor drogkereskedő Üveges szemmel a kiscsajok néznek a szemembe Körül nézek, de nekem csak az jár az eszembe De szeretnék lemezlovag lenni Lemezeket tekergetni A gombokat nyomkorászni Egyik csajról a másikra átmászni Tartanám a fejhallgatót félrehajtott fejjel Megbikóznék azzal a bonyolult két potméterrel Bámulnának a kiscsajok egész éjszaka Én lennék a tuc-tuc isten és nem mennék haza Este, mikor beléptem a zajos disco bárba, A kidobó egyből bele is vert a számba! De szeretnék lemezlovag lenni Lemezeket tekergetni A gombokat nyomkorászni Egyik csajról a másikra átmászni
Vendég 2006. 01. 31. 6:52
JÓ! De látom azért Magyarok maradunk, és irigykedni egyszerűbb mint gratulálni.. Én mégis sok sikert kívánok!!!! Szilvia
Vendég 2006. 01. 31. 8:29
Gratulálok!! :) Ki tudja honnan lehet letölteni a dalt?? A klippet láttam a Viván nagyon jó!! Gyöngyi ( 19 )

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Josh feat Jutta dala meghódítja Európát? cikk képei
Josheeva - Josh feat Jutta dala meghódítja Európát?