Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Marilyn Manson pénzt gyűjt

Marilyn Manson - Marilyn Manson pénzt gyűjt

Persze nem jótékonysági célokra. A sztár legújabb projektjének finanszírozásához keres támogatókat. A sokkoló rocker ismét bizarr döntésre szánta el magát: újabb filmes szerepre készül.

Manson hamarosan Németországba látogat, hogy az egy hét múlva kezdődő berlini filmfesztiválon szponzorokkal tárgyaljon legújabb filmjének ügyében, mely a „Fantazmagória - Lewis Carroll látomásai” címet viseli. Az énekes az „Aliz csodaországban” szerzőjét, Carrollt kívánja eljátszani a készülő produkcióban. Úgy hírlik, kész tervekkel érkezik Berlinbe is: hónapok óta dolgozik a szükséges kosztümökön és sminken. A művészi horrorfilm költségvetése a becslések szerint akár kétmillió fontra is rúghat.
Kétségkívül testhezálló e feladat a botrányairól híres sztár számára. A film producere, Alain de la Mata úgy fogalmazott: „Amire a néző Mansontól számíthat, azt mind megkapja ebben a filmben”.

brigichan

2006. 02. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 02. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 01. 19:17
Nemhiszem hogy imádott fasikánknak olyan sok(k)at kéne gyűjteni hogy meglegyen az a 2millió foncs...nem?
Rami 2006. 02. 01. 19:24
jajaja...sz.tem igaza van...tele van zsével.... én imádom, de nem tudom, hogy mi ez a túlzott figyelemfelkeltés(errő ismertük meg de mind1) de ez a felhajtás akkor is teljesen felesleges....nem?
Vendég 2006. 02. 03. 11:30
soha nem nézném meg azt a filmet amiben ő tűnik fel. Visszataszító és undorító, a zenéjéről nem is beszélve......... Pfúúúúúúúj!!!
Vendég 2006. 02. 03. 23:44
na ne ennyire nem lehettek los primitivosok,hogy nem értitek miről is dallamol az új kor frank zappa reinkar názi ója??? láttátok már élőben? ha nem olllléééé napra kész,mielőtt egy zsenit kritizáltok kis tudatlan sznobfiókák,inkább nézzetek körül a szomszéd pöcegödörben....áááááá

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Marilyn Manson pénzt gyűjt cikk képei
Marilyn Manson - Marilyn Manson pénzt gyűjtMarilyn Manson - Marilyn Manson pénzt gyűjt