Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra támad a Kerozin

Kerozin - Újra támad a Kerozin

A Mindhalálig Party után a Kerozin új videoklippel és kislemezzel erősít melyet Hip-Hip Hurrá névre keresztelt a pop-rock-punk-techno-„nem szeretnénk magunkat behatárolni” stílusú csapat. Tehát februárban újra „Indulhat a Party ! Oh-oh! Be fox tőle halni! Oh-oh!”

"Elöször is szeretnénk megköszönni az érdeklődést mindenkinek, hiszen az
előző maxit a www.kerozin.hu oldalról letöltők száma elérte a húszezret!"
- meséli Axel, majd hozzátette: "Az együttes stílusát sokan kérdezték már, de mi magunk sem tudnánk meghatározni pontosan és nem is nagyon szeretnénk behatárolni magunkat. Szeretnénk a nótáinkkal tarkón ragadni az embereket, és felhőtlen boldog perceket okozni nekik azzal, hogy ezerrel az arcukba üvolöltözünk mindenfélét, ami jól esik, hátha ők is jobban érzik majd magukat ettől."

Kerozin - Újra támad a Kerozin

"Némelyik nóta az új lemezről kifejezetten punkos beütésű, de nem szívesen soroljuk magunkat műfaji kategóriákba. Ha az új, 'Hip Hip Hurrá!' című dal stílusát kellene meghatározni, akkor az valamiféle felturbózott Beatlesre emlékeztetne leginkább, de punk behatás is érezhető rajta némi rock'n'rollal ötvözve. A szöveg - mint szinte az összes - megtörtént eseményeken alapul. Egy pasiról szól, akit kirúgott a nője, ezért aztán elhatározza, hogy ha már megteheti, akkor azonnal annyit vedel, amennyit bír, és megünnepli a szakítást!"

Axelék csapata a napokban forgatja le az új klpiet a Hip-Hip Hurrá-hoz. A dal mondanivalójával igen egyedi szemszögű párhuzamot képezve az 5 fős csapat magáévá tesz egy koncerttermet ahol vérforraló zenéjükkel sikoltozásra bírnak jó pár hölgyet - a többit meglepetésnek szánják. Jelenleg az új maxi végleges keverése és a statisztaválogatás folyik. Közel két év kihagyás (!!) után, februárban végre láthatóan is visszatér az újjászületett Kerozin.

Ferenczi Attila

2006. 02. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2006. 02. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 03. 20:29
tök királyak a számaitok!!!!!
Vendég 2006. 02. 05. 9:25
Éljen a Kerozin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá srácok!!!!!!!!!!!!!Gyertek EGER-be is!!!!!!!!!!!!!!!(minél hamarabb) KKKKKKÖÖÖÖÖSSSZZZZZ:egy csajszika
Vendég 2006. 02. 07. 11:44
Lopott goove-ok, lejárt lemez...
Vendég 2006. 02. 07. 19:09
FASSZA

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Újra támad a Kerozin cikk képei
Kerozin - Újra támad a KerozinKerozin - Újra támad a Kerozin