Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tibor hódít nemcsak a vásznon

Filmzene - Tibor hódít nemcsak a vásznon

Február 2-án kerül a hazai mozik műsorára a „Tibor vagyok, de hódítani akarok!” című magyar filmvígjáték, melyet már a bemutató előtt óriási várakozás előz meg, hiszen a főbb szerepekben olyan hírességeket láthatunk, mint a szexis, gyönyörű Gregor Bernadett, napjaink egyik legnépszerűbb fiatal sztárja Németh Kristóf és Gesztesi Károly.

A vígjáték producere Kálomista Gábor, kinek nevéhez több sikerfilm is kapcsolódik, így nem nehéz megjósolni, hogy az „Amerikai pite” és társai nyomdokain haladó tini vígjáték komoly támadást fog mérni a nézők rekeszizmaira. A filmmel egy időben, a filmzenealbum is a boltok polcaira kerül, mely számtalan érdekességet, zenei csemegét tartalmaz. Ezen a lemezen debütál egy vadonatúj, energikus pop/punk zenét játszó banda, a Roller. Bár a banda neve még ismeretlenül csenghet a nagyközönség számára, azonban csapat motorja az a Cory, aki korábban a Happy Gang zenekart erősítette. A Roller nevéhez fűződik a főcímdal, melyet – saját magukat alakítva – elő is adnak a filmben, egy fergeteges koncert keretein beül. Ezen kívül három további dallal szerepelnek a lemezen. A Rolleren kívül az R-port, Dukai Regina, Lola és Alex (ex-VIP) dalai színesítik a nagylemezt.

És ez még nem minden…Bónuszként felkerült Keresztes Ildikó („Boldogság gyere haza”) és a Magyar Hajnal („Nem kell bonbon”) egy-egy felvétele, melyek az elmúlt év legnagyobb magyar filmsikerének, a „Csak szex és más semmi” című filmnek a betétdalai. Ez a két dal csak ezen az albumon hozzáférhető, máshol nem jelentek meg.

Jónap Tamás

2006. 02. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2006. 02. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
2006. 02. 06. 11:26
zenei hírek, slágerlista-elemzések, eladási adatok, stb. www.horizon.fw.hu
Vendég 2006. 02. 09. 13:06
Itt is Lola énekel. Mindenhol Ő van. nagyon felkapták. Tény ,hogy jól énekel. Azt hiszem eléggé elhúzott a mezőnyben Lola. szerintem a Megasztárosoknál is kezd népszerübb lenni!
Vendég 2006. 02. 10. 13:37
csá
Vendég 2006. 02. 10. 21:25
sziasztok!mi a velemenyetek a Szeifer 2-rol?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Tibor hódít nemcsak a vásznon cikk képei
Filmzene - Tibor hódít nemcsak a vásznon