Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Back II Black lemezbemutató a Pecsában!

Back 2 Black - Back II Black lemezbemutató a Pecsában!

Egyedülálló látványshow-val és koncertműsorral készül ősszel megjelent Tevagyazakitalegjobban címet viselő ötödik albumának lemezbemutató koncertjére a Back II Black.

2006. március 10-én, péntek este a Petőfi Csarnok falain belül hazánkban is ritkán látott, a Back II Black zenekar történetében pedig egyedülállónak mondható nagykoncerttel kívánja meglepni rajongóit és az igényes zene iránt érdeklődőket hazánk kedvenc funky zenekara. A nagyvolumenű egész estés koncert számos meglepetést ígér: látványelemekben gazdag, a repertoárhoz külön precizitással megtervezett fénytechnikán kívül erre az alkalomra készült rövidfilmekre épülő vetítések sora, valamint pirotechnika egészíti ki a koncertműsort. Főként az új lemez, a Tevagyazakitalegjobban című album anyagára épülő műsorban számos vendégművész is szerephez jut. Az est igazi sztárvendége Oroszlán Szonja lesz, akivel az elmúlt hónapokban sikerre vitték az Egy szoknya, egy nadrág című Latabár-film feldolgozás betétdalát, a „Micsoda nő ez a férfi” című dalt. Különlegesnek számít ez az alkalom, hiszen ezidáig élőben a nagyközönség még nem hallhatta ezt a méltán sikeres duettet. Rajta kívül neves session zenészek sora egészíti ki a Back II Black-et. A fúvósok között találhatjuk majd Fekete Kovács Kornélt és Csejtey Ákost, de külön percussion és vokalisták teszik még grandiózusabbá a produkciót. De ott lesz Sallai Bakter Tibor, aki a múlt nyáron Erdélyi András balesete idején helyettesítette a gitárost, valamint nem maradhat le Zsola sem, aki szintén szerephez jut a koncert során. A látványban táncosok és egy artista csoport is erősíti a zenekart. A műsor alatt többször is „kosztümöt váltanak” a fiúk, melyben ezen az estén egy külön stylist segédkezik.

Back 2 Black - Back II Black lemezbemutató a Pecsában!

A koncertműsor elsősorban az ősszel megjelent új stúdióalbum anyagára épül, de sok olyan szerzeményt is hallhatunk élőben a zenekar repetoárjából, melyeket évek óta nem játszott a Back II Black. Ezúttal előtérbe kerülnek a saját dalok, a már megszokott feldolgozások közül csak a legnagyobbakat hagyták meg a műsorban. A többi részletre 2006. március 10-én este 8 órakor derül fény a budapesti Petőfi Csarnok színpadán.

Jegyek már megvásárolhatók a Petőfi Csarnok, valamint a Concert & Média jegypénztáraiban!

2006. 02. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2006. 02. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 08. 17:19
Vendég 2006. 02. 22. 16:20
nagyon jó
Vendég 2006. 02. 22. 16:20
SIRÁLY! Király! CSúcsszupi!
Vendég 2006. 03. 04. 13:07
Hogy tudok letölteni zenét?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Back II Black lemezbemutató a Pecsában! cikk képei
Back 2 Black - Back II Black lemezbemutató a Pecsában!Back 2 Black - Back II Black lemezbemutató a Pecsában!