Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rolling Stones-lázban ég egész Brazília

Rolling Stones - Rolling Stones-lázban ég egész Brazília

Fennállása óta már háromszor koncertezett a Rolling Stones legendás együttese a brazil fővárosban, de első alkalommal játszanak teljesen ingyen. A lélegzetelállító rendezvényre közel kétmillió rajongót és érdeklődőt várnak.

„Minden idők legnagyobb élő show-ja”. Máris így emlegetik a szakmabeliek a szombaton megrendezésre kerülő Rolling Stones koncertet Rio de Janeiro világhírű Copacabana tengerpartján. A színpadot nyolc hatalmas kivetítő veszi majd körül, és tizenhat erősítő-torony gondoskodik arról, hogy még a legtávolabb állók is felejthetetlen élményben részesüljenek. Az együttes „Bigger Bang” elnevezésű, világkörüli turnéjának mostani állomása mindezek mellett teljesen ingyenes.

Rolling Stones - Rolling Stones-lázban ég egész Brazília

Több mint tízezer rendőr lesz szolgálatban, a biztonsági intézkedésekre azonban szükség is van. A rendőrség szóvivője szerint féltik a tinédzsereket a hatalmas forgalomtól. Az erőszak is eluralkodott a világváros utcáin: a Copacabana parton uralkodó prostitúció, valamint a helyi nyomornegyedek drogűzérei és az újra meg újra előforduló utcai lövöldözések is veszélyeztetik a rendezvény problémamentes lebonyolítását.

A város vezetése részesült is némi bírálatban, miszerint inkább a bűn felszámolására kellene pénzt költeniük, mint egy ilyen szuperkoncert finanszírozására. Rio de Janeironak a hírek szerint több mint 750 000 dollárjába került a szervezés.

A távol maradó rajongók a rádión és az interneten keresztül végigkövethetik az eseményeket, sőt, az Egyesült Államokban százhatvan mozi is műsorra tűzi az élő közvetítést, mely európai idő szerint este fél nyolckor kezdődik. A koncertet fel is veszik, a közeljövőben DVD-n kerül a boltokba.
Aki teheti, ne hagyja ki!

brigichan

2006. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 15. 13:32
zenei hírek, slágerlista-elemzések, eladási adatok, stb. www.horizon.fw.hu
Vendég 2006. 02. 15. 16:03
mit reklámozod ezt mindig, bakker??!
Vendég 2006. 02. 20. 16:26
különben ki figyelne oda, bakker?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rolling Stones-lázban ég egész Brazília cikk képei
Rolling Stones - Rolling Stones-lázban ég egész BrazíliaRolling Stones - Rolling Stones-lázban ég egész Brazília