Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

„Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”

Jay-Z - „Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”

A sajtó egy ideje hangos a hip-hop közéletben jelenleg folyó üzengetésektől. A Jay-Z és Cam’ron között kialakult nézeteltérést az előbbi rap-er újabb megdöbbentő kijelentéssel fokozta. Szerződést kötött Nas-szel.

A két előadót máris a szakma egyfajta fenyegetéseként emlegetik, mások azonban, köztük olyan elismert nevek, mint Fat Joe, Cam’ron vagy 50 Cent, őszinte megrökönyödésüket fejezték ki a fejlemények hallatán. Nem értik, hogyan szerződhetett Nas a Jay-Z vezette Def Jam lemezkiadó vállalathoz, mikor a két rap-er között egykor heves nézeteltérések uralkodtak.
„Azzal, hogy a Def Jam-hez megyek, leteszek valami értéket az asztalra” nyilatkozta Nas. „Érek annyit, mint bármely más előadó a kiadónál. Az egyike vagyok a legtöbbet szapult rap-ereknek, de ez az igazi kihívás! Készen állok… Kész vagyok megmutatni mindenkinek, mit tudok!”

Jay-Z - „Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”

„Sokkal nagyobb dolgokban gondolkodunk, mint azt sokan hinnék. Felnőtt férfiak módjára gondolkodunk, bár tudom, hogy ez a mai hip-hop szakmában nem így megy. De ez van. Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket. Nem aszerint fogunk haladni, amit mások jósolgatni próbálnak. Nem szerződtettem Nast, hanem társultam vele, és ez nagy különbség. Egy olyan kaliberű személyiséget, mint amilyen Nas, nem lehet csak úgy ’szerződtetni’ ” tette hozzá Jay-Z.

Jay-Z - „Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”

Sokak szerint a Jay közreműködésével készülő, Def Jam-nél debütáló, következő Nas-lemez jobb lehet, amit a rap-er valaha kiadott. A producer egy egész sor tehetséget állított Nas mellé, és szeretné minél több klubban ott látni. „Most már minden megvan ahhoz, hogy életem legjobb korongját hozzam össze” mondta Nas.
Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de úgy saccolják, hogy a lemez valamikor 2006 őszén már a boltokba kerül.

brigichan

2006. 02. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 02. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 22. 10:52
szerintem nagyon jo.
Vendég 2006. 02. 22. 12:10
szerintem + nem
Vendég 2006. 02. 22. 12:21
"Ez a music.hu egy szánalmas oldal. Csupa fikázó emberrel!" - Mélységesen egyetértek.
Vendég 2006. 02. 28. 12:58
Tetszik

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

„Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.” cikk képei
Jay-Z - „Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”Jay-Z - „Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”Jay-Z - „Kiválasztottak vagyunk. Vezetnünk kell a többieket.”