Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

„Nem vagyok tini-királynő!”

Lindsay Lohan - „Nem vagyok tini-királynő!”

Lindsay Lohan gyűlöli, ha a sajtó így emlegeti. Az utóbbi időben bohém parti-látogatóként és rossz sofőrként elhíresült ifjú énekesnő azt szeretné, ha a szakma végre komolyan venné, és felnőttként kezelné.

A sztár a napokban így nyilatkozott egy magazinnak: „Utálom, ha tini-királynőként emlegetnek. Rengeteget komolyodtam. Az előző év olyan sűrű volt számomra, mint másnak öt emberöltő.”

A húszéves Lindsay zenei karrierje mellett nem tétlenkedett: több filmszerepet is vállalt. Tavaly a „Kicsi kocsi: Tele a tank!” című filmben találkozhattunk vele; következő filmje, az „A Prairie Home Companion”, melyben Meryl Streep és Tommy Lee Jones oldalán láthatjuk, júniusban érkezik. Jelenleg a „Chapter 27” forgatása folyik, mely a legendás John Lennon haláláról fog szólni. A társa e filmben a Mark David Chapman szerepét alakító Jared Leto, akivel a bulvársajtó korábban hírbe is hozta őt.

Lindsay Lohan - „Nem vagyok tini-királynő!”

Az énekesnő ma már elítéli korábbi, meggondolatlan viselkedését, kicsapongásait – mely miatt Pink a legújabb videójában, a „Stupid Girls”-ben ki is figurázta. A kóros soványságától hangos lapok kérdésére elmondta: „Az is a feltűnés kedvéért volt. De az már elgondolkodtató, ha a barátaid csak azért vannak melletted, mert úgy nézel ki, ahogy nekik megfelel. Néha egyáltalán nem egészséges olyan soványnak lenni. Erre csak utólag jöttem rá.”

brigichan

2006. 02. 23.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 02. 23. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 02. 24. 9:42
atomot rá
brigichan 2006. 02. 24. 12:13
:)
Vendég 2006. 02. 24. 14:02
Lindsay egy ribanc!
Vendég 2006. 02. 25. 9:26
Imádom Lindsay-t, de nem, mint énekes, hanem mint színész!!!!CuPpP Redzsyy

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

„Nem vagyok tini-királynő!” cikk képei
Lindsay Lohan - „Nem vagyok tini-királynő!”Lindsay Lohan - „Nem vagyok tini-királynő!”Lindsay Lohan - „Nem vagyok tini-királynő!”