Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérés

Alice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérés

A legendás, seattle-i grunge zenekar 2006-ra európai fellépés-sorozatot ígér. Az egykori énekes, Layne Staley halála óta csendes együttes a tagok hivatalos honlapján is bejelentette: a nyári koncerteken való részvétel már csak megerősítésre vár.

A meghatározó erővel bíró négyes tavaly már részt vett egy jótékonysági koncerten, melyet a dél-ázsiai, tsunami-sújtotta országok megsegítésére rendeztek. Új lemez nem jelent meg, és az akkor nagy reményekkel várt visszatérés is elmaradt. Idén azonban, alig négy évvel az egykori énekes, Staley halála után egyre több forrás igyekszik megerősíteni a hírt: az Alice visszatér.

Alice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérés

Jerry Cantrell gitáros a honlapján bejelentette, az Alice in Chains fel fog lépni a 2006-os év nagy, nyári, európai rock-fesztiváljain. Legbiztosabb pontként az osztrák Nova Rock fesztivált említik (2006. június 15-17. – Hegyeshalom közelében) – ahol olyan neves zenekarok is jelen lesznek rajtuk kívül, mint Placebo, Korn, Massive Attack, vagy a szintén nagy visszatérőnek számító Guns n’ Roses.

Alice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérés

„Európa túl messze van ahhoz, hogy csupán egyszer lépjünk fel” nyilatkozta Cantrell. „Szóval úgy érzem, ennél azért több dolgunk lesz.”

A zenekar a várható fellépők listáján szerepel a nürburgringi „Rock am Ring”, valamint a „Rock im Park” német fesztiválokon, a milánói „Gods of Metal”, valamint egy további brit és ír rendezvényen.

brigichan

2006. 03. 02.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 03. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2006. 03. 02. 13:46
és ki az új énekes?
brigichan 2006. 03. 02. 14:06
Ez egy jó kérdés. Még keresik.
Vendég 2006. 03. 02. 15:03
Ez tök közel van...
Vendég 2006. 03. 10. 10:21
staleyt senki se pótolhatja

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérés cikk képei
Alice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérésAlice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérésAlice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérésAlice in Chains - Alice in Chains – Szinte biztos a visszatérés