Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Herceg titkolózik

Prince - A Herceg titkolózik

Alig három hét múlva kerül a boltokba Prince legújabb stúdióalbuma, a korongon szereplő tizenkét számból hétnek azonban hivatalosan még nincs címe. Noha a sajtó már belehallgathatott a dalokba, a művész továbbra sem tűnt közlékenynek sem a számokat, sem az album címét illetően.

Az új, „3121” névre hallgató album az Universal kiadó gondozásában jelenik meg március 21.-én, ám még mindig rengeteg részlet homályba vész körülötte. Megőrizni látszik az énekes szokatlan, sok stílust vegyítő szokását, hiszen a beszámolók alapján rock-elemek szilánkjaitól kezdve az R&B-n át a jazzig sokféle dallam megszólal majd a korongon. Hasonló reményeket fűznek hozzá, mint Prince előző, 2004-es albumához, a „Musicology”-hoz, mely egyedül az Egyesült Államokban több mint kétmillió példányban kelt el.

Prince - A Herceg titkolózik

Az albumhoz egy nyereményjáték is kapcsolódik. A lemezeket megvásárló szerencsésebb rajongók úgynevezett „Rózsaszín jegyeket” találhatnak a borítók belsejében, melyekkel egy privát fellépésre nyernek belépést – ez a sztár minneapolisi birtokán kerül megrendezésre. Akik a „Black Sweat” kislemez anyagát az Apple iTunes zeneáruházán keresztül töltik le, azok is részt vesznek a sorsoláson.

Az új albumot Prince egy világkörüli turné segítségével szeretné népszerűsíteni, a koncertsorozat állomásai és időpontjai azonban még nem ismertek.

2006. 03. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 03. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A Herceg titkolózik cikk képei
Prince - A Herceg titkolózikPrince - A Herceg titkolózik