Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Boy George elvonóra kerül

Boy George - Boy George elvonóra kerül

A ’80-as évek egyik legnépszerűbb pop előadója kábítószer-elvonókúrára kényszerül: a New York városi bíróság szabad lábon maradását ehhez a feltételhez kötötte. Boy George már korábban is drog-problémákkal küszködött.

A bíróság elé idézett sztárnak téves riasztás és kábítószer-birtoklás vádjával kellett a héten szembenéznie. Miután a rendőrség félrevezetése miatt ezer dolláros büntetésre és öt napi közmunkára ítélték, a bíróság ejtette a komolyabb drog-birtoklás vádjait, melyek akár tizenöt évre is börtönbe juttathatták volna a 44 éves hírességet. A hatóság ugyanis házkutatás során nagy mennyiségű, első osztályú kokaint talált Boy George lakásán.

Boy George - Boy George elvonóra kerül

A DJ-ként is elismert, meleg popsztár, aki korábban heroin-függőséggel küszködött, hálás a döntésért. „Boldog vagyok, és végre megnyugodtam az ügy szerencsés kimenetelének láttán, és szeretnék köszönetet mondani az esküdtszéknek, a körzeti ügyésznek, az ügyvédemnek, hogy ilyen kitartóan és sportszerűen küzdött, és kiállt mellettem. Szeretem New Yorkot, és alig várom, hogy visszatérhessek ide.”

Boy George hamarosan önként vonul be egy brit rehabilitációs klinikára, ahol reményei szerint sikerül megszabadulnia drogfüggőségétől.

brigichan

2006. 03. 09.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

brigichan 2006. 03. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Boy George elvonóra kerül cikk képei
Boy George - Boy George elvonóra kerülBoy George - Boy George elvonóra kerül